FOTBAL  »  NATIONALA  »  ECHIPA NAŢIONALA

“Piţurcă trebuie să rămînă!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iunie 2008 00:00

Florentin Petre (foto, 32 ani) consi­deră că selecţionerul trebuie să con­ti­nue la cîrma “naţionalei”: “Ar fi bine să se vadă doar lucru­rile bune pe care le-am re­ali­zat la Euro. Domnul Piţurcă a fă­cut treabă bună şi trebuie să ră­­mînă. A calificat «naţionala» du­pă opt ani la un turneu fi­nalşi nu merită un asemenea trata­ment”. “Piticul”, unul dintre “tricolorii” la care Piţurcă ar putea renunţa în preliminariile CM 2010, a adăugat: “Cu Italia am jucat mai bine decît în primul meci şi, dacă am fi învins, ne-am fi întors ca nişte regi. Doar cine nu ştie fotbal critică tactica «naţionalei»”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
 •  02 Iulie 2008, 15:14

ha ha ... Soava era pata principala pe creierul lui Pitzi...astia sunt pete secundare:)))). citeam si declaratia lui Contra...si era tot in stilul "sa se vada doar lucrurile bune". sa se vada de catre cine bah??? pe ce lume traiesti...pe vremea lui Ceasca si a epocii de aur cu planul lui cincinal cu tot. vad ca in continuare sunteti de parere in capurile voastre inapoiate de parveniti din fundul satului ca poporul TREBUIE sa va aplaude, TREBUIE sa va venereze, sunteti depasiti de ec. d

 •  28 Iunie 2008, 13:29

Frate du-te si tu si Piti la pescuit ca de fotbal trebuie sa se ocupe altii. Esti terminat piticanie nu mai rezistam sa te vedem la nationala, esti complet depasit fizic, dispari dracu odata de la nationala,te roaga o tara intreaga refuza orice convocare.

 •  28 Iunie 2008, 13:10

sa plece cat mai departe chiar nu sa ramana si tu esti trecut frate.lasati ne ca nu se mai uita lumea la fotbal.adoarme .

Vezi toate comentariile (16)
Comentează