FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUTARE

Planul secret al FRF » Vor să aducă un nume-șoc pe banca naționalei!

În precedentul mandat, Hagi a condus naţionala în 2001 în 5 meciuri, în care a avut o victorie, trei remize și o înfrângere, golaveraj 7-6
În precedentul mandat, Hagi a condus naţionala în 2001 în 5 meciuri, în care a avut o victorie, trei remize și o înfrângere, golaveraj 7-6

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iunie 2017 00:00

FRF încearcă deja să găsească discret o soluție de a scăpa de Christoph Daum și visează la o lovitură electorală: să-l aducă pe Gică Hagi pe același salariu cu neamțul, plus concesia de a lucra în paralel la Viitorul!

Victoria amicală cu Chile, 3-2 la Cluj, n-a schimbat cu nimic situația precară a selecționerului, care, după înfrângerea de la Varșovia, își poate trece liniștit în CV ratarea calificării la Mondiale la timona României.

Iar semnul că scaunul lui Daum începe să se clatine a venit chiar de la Răzvan Burleanu.

Scenariul-bombă la care se gândesc acum federalii ar fi să-l convingă pe Gică Hagi să preia prima reprezentativă! E un plan la care deja se lucrează la Casa Fotbalului.

Ce strategie are Federația dacă nu va ieși această mutare și ce planuri mai are FRF în privința naționalei aflați din ediția tipărită de azi și de pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
piet
piet  •  15 Iunie 2017, 11:42

singura solutie pentru nationala este un triumvirat compus din trei sectiuni care sa-i cuprinda prima pe detractori lui daum,a doua pe specialistii *** ai posturilor de sport si a treia formata din fratia celor fara de tara ,fonfaniti si gangaviti,nesimtiti cu ceafa groasa ,hoti,banditi si mincinosi,imbogatitii peste noapte atoatestiutori.deasemeni propun ca in cazul necalificarii la europene ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1626497344230564
Nicolae Grecu  •  15 Iunie 2017, 10:56

Nu poate, chiar sa vrea. Intra in conflict de interese!

10206088110775210
Enver Hoxha  •  15 Iunie 2017, 10:45

Lasă gogoșile, GSP! Burleanu e la cuțite cu tot grupul Hagi. Nici Hagi, nici Dan Petrescu, nici Gheorghe Popescu nu vor avea treabă cu FRF cât timp e el președinte.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close