FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFERINȚĂ DE PRESĂ

Platitudinile lui Răzvan Burleanu: de la "EURO a demonstrat că între Estul și Vestul Europei este o falie" la "Am prieteni care își doresc cu asupra de măsură binele fotbalului românesc"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2016 12:45

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a susținut astăzi o conferință de presă în care a analizat prestația României la EURO 2016.

Pe lângă anunțul despre viitorul selecționer (vezi detalii), președintele Burleanu a oferit mai multe declaraţii.

TOP 10 DECLARAȚII pretenţioase ALE LUI BURLEANU

"1. Dacă facem o analiză, observăm că există două modele: modelul liberal şi cel intervenţionist. În situaţii de criză, modelul intervenţionist este cel care te poate scoate din această criză.

2. Acest EURO a demonstrat că între Estul și Vestul Europei este o falie. Ne confirmă că este o prăpastie între echipele din occident și cele din Estul Europei. Nu vreau ca România să rămână pe marginea prăpastiei.

3. Nu am putut acoperi deșertul așternut în ultimii 20 de ani peste fotbalul românesc

4. Voi face tot ce pot pentru a draga această mlaștină în care fotbalul românesc se află

5. Văd că multe persoane condamnate au spațiu media. Vedem oameni condamnați, care au șmenuit drepturi TV și care au spațiu media. Eu nu am astfel de prieteni. Am prieteni care își doresc cu asupra de măsură binele fotbalului românesc.

6. Eu nu țin de scaunul de la FRF. Sunt bine pregătit și pot face multe lucruri. Dar am atât de multă tărie și dorință de a face asta. Drumul pe care am pornit este unul sincer și corect. Este nevoie de oameni sinceri, cu puțină nebunie, care să pună interesul personal mai prejos de interesul general

7. Noi, cei din actuala administrație, ne vom ține departe de scandaluri și de mlaștina aceasta

8. Să nu credeți că un antrenor care primește 600.000 de euro salariu lucrează mai bine sau este mai motivat decât unul care primește 300.000 de euro

9. În 2018, vă las pe voi, presa și fanii, să analizați mandatul meu și să îl comparați cu mandatul 2010-2014. Vă las să umpleți în coloanele din stânga și din dreapta ce am făcut bine și ce nu.

10. FRF a abordat EURO într-un mod profesionist, pentru că am numit un staff tehnic, iar responsabilitatea este a echipei tehnice

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
898756456920785
Dor Elf  •  27 Iunie 2016, 17:45

Daca nu tii de scaun, DEMISIA..falia este ca tu ai luat NOUAZECIDEMII-DEEURO ... pentru ceva ce TREBUIA SA FACI..De asta erai acolo..nu sa-ti dai prima si sa duci fotbalul in ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unumicsicurios
unumicsicurios  •  27 Iunie 2016, 16:34

Poate ne spune si noua Dl Presedinte Burleanu , curiosilor, oamenilor de rand, suporterilor, fraierilor, cum a reusit la frumoasa varsta de 25 de ani, sa fie decorat de catre Presedintele Basescu, cu Ordinul National pentru Merit, in Grad de Cavaler? Doar pentru simplul fapt ca a fost consilier?!? Un mare fas si.... ***. Probabil urmeaza Ordinul National Steaua Romaniei in Grad de C(i)olan. P.S. L-am intrebat si pe Basescu...nu-si mai aminteste....si mai mare fasul !!! Caldura mare mon cher !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

martinpen
martinpen  •  27 Iunie 2016, 16:19

Macar Hagi nu facea asemenea "porumbei"... ***, doar vorbeste, dar gandul ii zboara aiurea...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează