Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 09 aprilie 2014 10:00

Conflictul iscat între Gheorghe Hagi şi Răzvan Burleanu este dezbătut în paginile ziarului de astăzi de către cei mai importanţi jurnalişti ai Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioaniţoaia şi Cătălin Tolontan.

"Tocmai pentru ce a reprezentat şi reprezintă Hagi, unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile, dacă nu cel mai mare, iar acum un om care bagă bani în fotbal din buzunarul propriu, nu care ia, Burleanu n-avea voie să-l atace", scrie Ioaniţoaia. (Citeşte aici editorialul!)


"Gică Hagi, dacă nu sînt de acord cu tine nu înseamnă că nu te respect. Citeşte tu ceea ce ai spus şi vezi dacă nu cumva te contrazici după doar cîteva cuvinte în ceea ce priveşte părerea faţă de femeile din fotbal. Nu e o ruşine să greşeşti, dar e cam ciudat să nu-i spui lui Hagi adevărul în faţă pentru că el e mare. Tocmai de dragul gloriei lui îi face bine această fermitate a opiniei contrare", scrie Tolontan. (Citeşte aici editorialul!)


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”