FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FRANŢA 0-0

Politicienii români s-au afişat la inaugurarea Naţional Arena » VIP politic!

Crin Antonescu și Victor Ponta,
o adevărată baie de mulțime
f Cristi Preda +6   FOTO
Crin Antonescu și Victor Ponta, o adevărată baie de mulțime f Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 07 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 07 septembrie 2011 00:57

Politicienii s-au îngrămădit aseară să-şi asocieze imaginea cu inaugurarea Naţional Arena, unde au fost prezenţi şi sute de fosşti sau actuali campioni din lumea sportului


Zona VIP aducea aseară cu Parlamentul României. A atras ca un magnet politicienii ţării dornici să nu rateze ocazia de a-şi asocia numele cu momentul fastuos al inaugurării arenei. Toţi s-au declarat mîndri de noua construcţie. Cei din opoziţie au sosit primii la stadion. Îmbrăcaţi casual, Crin Antonescu şi Victor Ponta au venit împreună cu copiii la arenă, puştii fiind echipaţi ca de meci, în culorile "naţionalei".

N-au lipsit nici Nicolae Văcăroiu şi Călin Popescu Tăriceanu. Dacă duoul foştilor prim-miniştri a trecut mai degrabă neobservat de suporterii aflaţi în zonă, actualul premier a fost luat rapid în colimator. Cîţiva oameni l-au apostrofat pe Emil Boc la intrarea în stadion: "Nu mai vorbi, lasă declaraţiile, mai bine dă-le oamenilor mîncare!".

Hagi a venit cu Ţiriac
Dintre VIP-urile prezente aseară nu putea lipsi Gheorghe Hagi. "Regele" a venit la stadion însoţit de Ion Ţiriac, cu trei sferturi de oră înainte de începerea partidei. Un alt "cuplu" din lumea fotbalului a fost format de Florin Prunea şi patronul Astrei, Ioan Niculae, omul care deunăzi l-a demis pe fostul portar al "naţionalei" din conducerea grupării ploieştene.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
marknopfler2002
marknopfler2002  •  07 Septembrie 2011, 08:48

"Nu mai vorbi, lasă declaraţiile, mai bine dă-le oamenilor mîncare!" cat de prost trebuie sa fii sa spui asa ceva unui prim-ministru ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează