FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Popescu, no! Romania, out! » "Naşu'" anunţă că Popescu a renunţat la Comisia de Disciplină UEFA. În fapt, România ar fi pierdut funcţia!

Gică Popescu, 45 de ani, aşteaptă ca Înalta Curte să judece recursul său în Dosarul Transferurilor
Gică Popescu, 45 de ani, aşteaptă ca Înalta Curte să judece recursul său în Dosarul Transferurilor

Articol de - Publicat joi, 24 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 23 ianuarie 2013 20:42

Autosuspendarea "Baciului" ar acoperi efectul real al condamnării lui în Dosarul Transferurilor: UEFA l-a declarat indezirabil şi l-a înştiinţat din noiembrie pe Mircea Sandu că am pierdut acest post!

"Naşul" a anunţat ieri, în conferinţă de presă la Casa Fotbalului, că "susţine în totalitate" candidatura lui Popescu la şefia FRF şi că a primit de o scrisoare prin care e anunţat că fostul internaţional se autosuspendă din funcţia de membru al Comisiei de Disciplină UEFA.

"Din cauza problemelor pe care lea are, nu vrea să strice imaginea forului", a explicat Sandu, completînd că îl va propune pe Dumitru Mihalache în locul lui Popescu. Numai că România, se pare, nu mai are acest privilegiu!

"Meche", pe un post neînsemnat!
Aşa cum Gazeta Sporturilor a anunţat încă din 22 noiembrie 2012, Gică Popescu a fost obligat să renunţe la funcţia de la UEFA. Forul continental nu acceptă statutul de condamnat al oficialilor săi, indiferent dacă sentinţa este sau nu definitivă.

UEFA l-ar fi înştiinţat pe Mircea Sandu chiar din luna noiembrie despre măsurile ce îl privesc pe Popescu şi că România a pierdut această funcţie!

În fapt, Dumitru Mihalache va primi "în compensaţie" pentru Mircea Sandu un job cu mult mai puţină importanţă în cadrul structurii UEFA.

Mai mult, surse din cadrul UEFA au confirmat că schimbările din structura Comisiei de Disciplină nu se petrec oricînd, ci doar la final de mandat, adică din doi în doi ani!

Mircea Sandu despre...
* Liga 1 şi Liga 2: "Am stabilit doar că, din toamnă, L2 are 2 serii de 14 echipe, iar din 2016, o serie de 18. Liga 1 se va discuta la CEx din martie: 16 echipe din toamnă doar dacă sînt multe retrageri"

* Adrian Mutu: "La ultimul meci s-a relaxat. Nu e posibil să ai execuţii pretenţioase pe un teren prost. Dacă dădea golul de 2-0, era rege. La 32 de ani, nu te mai joci cu ocaziile ca el"

* România - Ungaria: "Nu ştiu dacă se va juca fără spectatori la Budapesta, Blatter intenţionează chiar să îi depuncteze sau descalifice. Mi-e frică de eventuale scandări xenofobe în returul de la Bucureşti"

* "Naţională": "În afară de stagiul de la Malaga, din februarie, vom avea cantonament între 3 şi 9 iunie, pentru că sînt date în care putem juca partide internaţionale"

* Victor Piţurcă: "Nu i-am mai cerut un alt raport de activitate. Piţurcă nu va fi neapărat beneficiarul acţiunilor sale! I-am cerut deja lui Apolzan o listă cu posibili selecţioneri pentru peste cinci ani"

* Timişoara şi Craiova: "Mă bucur că Timişoara are echipă cu şanse la revenirea în Liga 1. Şi Craiova va reveni din toamnă, vă rog să nu mai asociaţi numele de Mititelu cu Universitatea"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  24 Ianuarie 2013, 19:45

Pai lui Mihalache ii trebuie si translator , poate ii gaseste Jiji ceva pe la microferma. De ce nu unul din fostii fotbalisti retrasi...Craioveanu, Raducioiu, Dumitrescu, care s-ar descurca mult mai bine, au prestanta, sunt baieti destupati ! Tot sacalii astia ?!

andystar
andystar  •  24 Ianuarie 2013, 18:07
Postat de ovidiu_3003 pe 24 Ianuarie 2013, 09:34

Sandu nu este sanatos daca pune o sluga a clanului becaliot la FRf...acolo trebuie un om integru ,cinstit ,corect ...care n ar permite blaturile .Un om curajos care sa moara cu blatistii de gat ....sa se termine cu cumpararea campionatului .

Esti prea frustrat si bolnav !

lucian2609
lucian2609  •  24 Ianuarie 2013, 17:56

Peste tot furtul se plateste! In Romania? Mai putin! Hotii trebuie sa ne conduca! Toata stima pentru cariera de jucator dar a furat dupa. Hotul tot hot ramane! Chiar daca a scapat de puscarie.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează