FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA-UNGARIA 1-1

Povestea suporterului care a fost bătut măr pe Arena Naţională, dar şi în urmă cu 15 ani, în deplasarea de la Budapesta!

Articol de GSP - Publicat luni, 13 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 13 octombrie 2014 15:34

A venit la meci alături de fiica lui de 14 ani, însă a plecat cu fracturi de coaste şi ale vertebrelor cervicale. Cazul incredibil al lui Sandor Banyai, suporter al şepcilor roşii, bătut pe stadion, la România-Ungaria!

A fost lovit de agenţii BGS, a picat printre scaune, lovit fără să riposteze! Informaţiile sînt publicate de site-ul ziardecluj.ro, care îl citează pe jurnalistul Mihai Hossu.

Sandor Banyai a fost scos pe braţe din stadion şi a fost diagnosticat cu multiple contuzii craniene, coaste fracturate, vertebre din coloană rupte. Un alt detaliu este interesant.

Sursa citată notează, ca o ironie, că în 1998, pe Nepstadion, la Ungaria- România 1-1, Şandor a fost bătut, alături de mulţi alţi suporteri români, de forţele de ordine maghiare.

”Totul a pornit de la organizare, cum s-au dat bilete galeriilor din ţară alături de suporterii unguri? Cădeau pe noi în permanenţă torţe, petarde şi era de aşteptat că se va întîmpla ceva rău. După ce s-au aprins spiritele am început să ne aprindem şi noi, la propriu, veneau torţe peste noi aruncate de unguri. Apoi au intervenit forţele de ordine şi ne-au spart şi ele.

Eu înţeleg că pe stadioane mai intră şi suporteri interzişi sau puşi pe scandal, dar să ajungi să baţi în acest hal, fără niciun discernământ, oameni care nu fac altceva decât să privească un meci e un abuz care nu mai poate fi trecut cu vederea", a explicat Sandor.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (94)
paddy
paddy  •  14 Octombrie 2014, 16:53

Bai blatistu 69...tu esti preost de bubui omule....ai crescut intr-un orfelinat ca prea traumatizat esti...esti rodul unor moldoveni...olteni...munteni si a lui jaga jaga....lm-ea de idiot....

blatistu49
blatistu49  •  14 Octombrie 2014, 08:58

a fost batut de unguri credeau ca i maghiar tigan si tine cu tigani

blatistu49
blatistu49  •  14 Octombrie 2014, 08:55

daca e din galeria lu U SLUGI e bine ca luat in GURA ca acolo numai derbedei vagabonzi olteni moldoveni naturalizati in CLUJ sit adunaturi ptr romanizare

Vezi toate comentariile (94)
Comentează