FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Previziuni sumbre ale unui fost internaţional român: "Dacă nu mergem la Euro, fotbalul românesc se va desfiinţa"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 martie 2015 18:10

Căpitanul Rapidului, Daniel Pancu, speră ca naţionala României să se califice la campionatul european, altfel nu vede cu ochi buni viitorul fotbalului autohton. 

"La Under-17 am pierdut, o naţională care se spunea că este foarte talentată, de viitor, deci avem probleme foarte mari.

Dacă nu reuşim această calificare probabil că va veni şi falimentul de care vorbeşte toată lumea", a spus Pancu la Dolce Sport.

"În această campanie nu am făcut nici o surpriză mai neplăcută. Şi nu cred că ar fi momentul să o facem acum, pentru că soarta fotbalului românesc depinde într-o mare măsură de această calificare", a mai spus atacantul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
euce
euce  •  25 Martie 2015, 16:52
Postat de blatistu49 pe 25 Martie 2015, 08:26

mocirla penala e totul cu penali in libertate JINOe mentinut in libertate de Tonta

nu stiu daca Gino,este sau nu tinut in brate de Ponta,dar raul s-a facut odata cu alegerea,tripletei (gino,burleanu,chivorchean+mentinerea la carma fluerasilor a lu "bricheta"),totul s-a facut la sugestia "ciobanului"el a coordonat prin intermediul "argasitului",acest scenariu ,ma intreb de ce nu intervine justitia,sa puna lucrurile pe fagasul firesc ps.a-ti dat la o parte pe(nasu&corleone)si a-ti adus niste hoti si mai mari...

kilimanjaro
kilimanjaro  •  25 Martie 2015, 11:59

Si daca nationala se califica la euro, ce ? La cat e de penibila, vorba aia, ”se va duce bou si se va intoarce vacă”. Jucatorii numai manelisti care n-au nimic in comun cu fotbalul, patroni aproape toti puscariabili si blatisti, deci fotbalul romanesc e mort deja. Il tine in viata doar ”aparatele” propagandistice.

blatistu49
blatistu49  •  25 Martie 2015, 08:26

mocirla penala e totul cu penali in libertate JINOe mentinut in libertate de Tonta

Vezi toate comentariile (25)
Comentează