FOTBAL  »  NATIONALA  »  INCIDENTE

Prinşi cu bîte de baseball şi alte "arme de atac" » Operaţiune eşuată

Cîţiva fani români au fost evacuaţi din stadion după ciocnirile de la Zenica Foto: Alex Nicodim
Cîţiva fani români au fost evacuaţi din stadion după ciocnirile de la Zenica Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat vineri, 01 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 31 martie 2011 23:10

Poliţia bosniacă a oprit la graniţă un grup de fani români, care plănuiau să provoace haos la Zenica pentru a întrerupe meciul

Dincolo de eşecul din teren (1-2), derbyul de la Zenica se putea termina mai rău pentru "tricolori". Surse din poliţia bosniacă au dezvăluit cum a fost dejucat planul unor fani români de a întrerupe meciul! Cotidianul Dnevni Avaz a scris ieri că "un grup ce cetăţeni români, pentru că nu le putem spune suporteri în cazul de faţă, a fost oprit la graniţă, la intrarea în Bosnia pe la punctul Zvornik Karakaj. Huliganii încercau să provoace incidente şi, dacă era posibil, suspendarea jocului. Fanii au fost prinşi cu cutii conţinînd 20 de bîte de baseball şi alte «arme de atac». Românii mai aveau steaguri cu 'patru S-uri' şi foi cu versurile cîntecului 'Serbia'. Toţi au primit interdicţie pe paşaport."

Incidente tot s-au produs după golul egalizator al lui Ibisevici, şase suporteri fiind reţinuţi de poliţie. "Au reţinut întîi 3 băieţi de la Honor et Patria, brigada naţionalei noastre, pentru torţe. Apoi alţi trei. I-au cam bătut. Stewarzii dădeau direct cu pumnii. Golăneşte. Jandarmii i-au şi amendat cu cîte 160 de euro", a povestit pentru "Kamikaze" Alexandru Popescu, unul dintre suporterii români.


"Cînd ne-am dat seama că nu mai avem nici o şansă să ajungem la meci, am întors şi am început să strigăm «Serbia, Serbia!» şi «Arkan, Arkan!»"
Mihai, fan român pentru "Kamikaze"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
crazykiller
crazykiller  •  01 Aprilie 2011, 10:24

probabil e articol de 1 aprilie!

paul.o.53
paul.o.53  •  01 Aprilie 2011, 06:16

Nu stiu de ce ii numiti suporteri.! In orice tara din lumea, inclusiv UK,F,D,E ei sunt numiti derbedei sau huligani !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează