FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Probleme pentru Alibec înainte de EURO » Marți va afla dacă poate face deplasarea în Franța

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2016 21:12

Denis Alibec a fost unul dintre cei mai în formă atacanți din Liga 1 și a fost selecționat de Anghel Iordănescu în lotul de 28 de jucători care va face deplasarea în turneul amical din Italia.

Atacantul Astrei însă are ceva probleme medicale, iar din această cauză ar putea lipsi și la Campionatul European din Franța, care va începe pe 10 iunie cu meciul dintre țara gazdă și România.

"Alibec are o problemă de sănătate. Are o fractură la mână, mâine vom afla mai multe", a declarat președintele FRF Răzvan Burleanu la televiziunea sportro.

Burleanu a continuat și atacurile la fostul medic al naționalei Pompiliu Popescu: "Noi la echipa națională nu avem nicio fișă medicală a vreunui jucător".

Inițial voia să se opereze după Euro

Atacantul "astralilor" a fost călcat pe mână de Toşca, în ultima confruntare cu Steaua, din Cupă, și a suferit o fractură de metacarpian la mâna stângă. E şi motivul pentru care a jucat pe final de sezon cu mâna bandajată. "A avut permanent discuţii cu cei de la prima reprezentativă. A fost şi la control cu medicul Pompiliu Popescu. Nu-i o urgenţă, pe el nu îl supără mâna, aşa că a rămas să se opereze dacă va mai fi cazul, după Euro", spuneau autorizate pentru GSP, la începutul lunii mai.

LOTUL CONVOCAT DE IORDĂNESCU

Portari: Ciprian Tătărușanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Watford), Silviu Lung (Astra)

Fundași: Cristian Săpunaru (Pandurii Tg. Jiu), Alexandru Mățel (Dinamo Zagreb), Vlad Chiricheș (SSC Napoli), Valerică Găman (Astra Giurgiu), Dragoș Grigore (Al Sailiya), Cosmin Moți (Ludogorets), Răzvan Raț (Rayo Vallecano), Steliano Filip (Dinamo), Alin Toșca (FC Steaua București)

Mijlocași: Mihai Pintilii (FC Steaua București), Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva), Adrian Ropotan (Pandurii Tg. Jiu), Andrei Prepeliță (Ludogorets), Adrian Popa (FC Steaua București), Gabriel Torje (Osmanlispor), Alexandru Chipciu (FC Steaua București), Andrei Ivan (CSU Craiova), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Nicolae Stanciu (FC Steaua București), Lucian Sânmărtean (Al Ittihad)

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogoreț), Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Florin Andone (Cordoba), Denis Alibec (Astra), Ioan Hora (Pandurii Tg. Jiu) 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
qwerty007
qwerty007  •  17 Mai 2016, 00:00
Postat de haideusicfr pe 16 Mai 2016, 21:51

In acest caz ar trebui adus Budescu!

Budescu,un jucator exceptional nu trebuia sa lipseasca din lot nici daca juca in Congo !!!

qwerty007
qwerty007  •  16 Mai 2016, 23:57

Vardy de la Leicester are si el 3 fracturi la mana si joaca cu bandaj,dar se va opera dupa Euro !!!!

satyricon
satyricon  •  16 Mai 2016, 23:04

A fost țigara grea si i-a rupt mana!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează