FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU, DUMINICĂ, 21:45, TVR1, GSP.RO

Prodanca - Bodescu 1-0 » Cum a trecut Anamaria Prodan peste secretarul general adjunct de la FRF și s-a dus direct la Daum!

Anamaria Prodan a devenit impresara lui Stanciu la scurt timp după transferul acestuia la Steaua
Anamaria Prodan a devenit impresara lui Stanciu la scurt timp după transferul acestuia la Steaua

Articol de - Publicat marti, 30 august 2016 00:00

Secretarul general adjunct al FRF a luat foc duminică seara, când a aflat că impresara lui Stanciu a venit pe neașteptate la Mogoșoaia ca să obțină direct de la selecționer o zi liberă pentru jucător în vederea parafării contractului cu Anderlecht.

N-a fost deloc liniște în cantonamentul naționalei în prima seară petrecută la Mogoșoaia cu o parte dintre convocații pentru partida cu Muntenegru. În jurul orei 21:00, duminică, Anamaria Prodan a apărut inopinat în complexul "tricolorilor" împreună cu Nicușor Stanciu.

Scopul: să găsească înțelegere la Christoph Daum spre a-i da voie jucătorului să lipsească o zi din pregătirea de la lot ca să meargă la Bruxelles în vederea semnării contractului cu Anderlecht.

"Tu chiar vrei să ne certăm?"

Operațiunea s-a rezolvat, impresara a postat un mesaj de mulțumire pe Facebook pentru selecționer și federali, dar în spatele demersului s-a lăsat cu scântei. Când a aflat că soția lui Reghecampf  era chiar în holul hotelului de la Mogoșoaia, secretarul general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu, s-a înnegrit de furie. I-a telefonat agentei spre a o soma să părăsească imediat incinta cantonamentului, urmând ca discuția cu selecționerul să fie purtată prin intermediari.

Anamaria Prodan s-a contrat însă puternic cu Bodescu, încercând totuși să oprească sarabanda nervoasă, de orgoliu rănit, a federalului. "Tu chiar vrei să ne certăm? Spune-mi dacă vrei să ne certăm!" a fost una dintre replicile impresarei lui Nicușor.

Bodescu nu agrea plecarea

Există indicii că Bodescu s-ar fi pronunțat inițial împotriva eliberării lui Stanciu, iar o discuție directă Anamaria Prodan - Daum i-a stricat strategia și opțiunea. Selecționerul a înțeles până la urmă urgența situației, iar mijlocașul a putut pleca încă de duminică seara de la Mogoșoaia pentru a-și pregăti călătoria-flash de a doua zi către Belgia și înapoi.

"Impresara nu avea ce să caute în interiorul cantonamentului. Firma de pauză va suporta consecințele. Discuția cu selecționerul ar fi trebuit s-o poarte jucătorul direct, nu prin intermediul agentului!"
Gabriel Bodescu, secretar general FRF

24de ore a lipsit Stanciu din cantonamentul "tricolorilor", unde a revenit aseară în calitate de jucător al lui Anderlecht

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (75)
1636051316609667
Tatar Domnica  •  30 August 2016, 20:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dass
dass  •  30 August 2016, 18:58

păi,dacă asta-i „pohta” ce-o „pohtește”,tot timpul,***,să nu „rateze” niciun cantonament din țară,ce treabă aveți,voi,haterilor?!! :)))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sibsibsib
sibsibsib  •  30 August 2016, 18:20
Postat de titelb pe 30 August 2016, 18:05

Prodanca s-a dus la Daum pentru ca a trimis-o Reghe din respect fata de neamt o doare in fund de aberatiile pitifelnicului Bodescu. La banii astia Prodanca pleca cu Stanciu la Anderlecht si fara aprobare lui Bodescu iar noi am fi avut un alt caz Radu Stefan .

Corect sa o doara, si pe mine ma doare, dar chiar trebuia sa se duca ea? Si nu ma refer ca e prodanca, putea fi oricare agent pentru oricare jucator. Se duce Stanciu la Daum si ii zice "Cineva vrea sa vorbeasca despre o chestie urgenta pentru mine, dar eu nu pot pentru ca mi-e rusine" ? Nu are treaba ca e stelist, rapidist, dinamovist, craiovist sau nush ce, eu sa fiu in locul lui Stanciu, ma duc la Daum si ii vorbesc ce si cum. Asa mi se pare mie normal, mai ales, dupa cum am zis, nu merge la o echipa din liga a 2-a chineza sau mai stiu eu care de pe la arabi, se duce la o echipa din Vest, prima liga, cu potential serios. Faptul ca Prodanca ar fi frumoasa/desteapta etc. e treaba fiecaruia sa o vada cum vrea, eu personal nu o consider nici una nici alta. Iar ala de la FRF de a sarit in sus ca ce cauta, nu prea am inteles de ce (tot asa am explicat, ca nu e din clanul Giovanni&Victor cand veneau cu influenta pe la nationala). La antrenament, se duce agenta si ii zice lui Daum ca s-a accidentat Stanciu :) ?

Vezi toate comentariile (75)
Comentează