FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FINLANDA 1-1

Promisiunea lui Torje după 1-1 cu Finlanda: "Duminică vom face un popor fericit"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 octombrie 2015 23:58

Gabi Torje a vorbit despre șansele de calificare ale României la EURO 2016 și despre meciul cu Finlanda.

"Azi am avut ghinion. Meritam să cîștigăm la cum am jucat. Am avut multe ocazii. Este frustrant. Golul lor ne-a dat puțin peste cap, dar ne-am revenit și am început să jucăm bine. Este împortant că acest gol ne ține în cursa pentru calificare.

Trebuie să uităm de acest meci. Este presiune pe noi, dar sînt convins că pînă duminică ne vom recupera, atît fizic, cît și pshic. Duminică vom cîștiga în Feroe și vom face poporul fericit", a spus Torje la DigiSport.

Pentru a termina grupa pe locul 2 și pentru a ne califica la EURO 2016, România trebuie să cîștige meciul cu Feroe și nu mai contează rezultatul meciului Grecia - Ungaria.

CLASAMENT

1. Irlanda de Nord 20p
2. România 17p
3. Ungaria 16p
4. Finlanda 11p
5. Ins. Feroe 6p
6. Grecia 3p

11 octombrie: Feroe - România, Finlanda - Irlanda de Nord, Grecia - Ungaria

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (12)
theodoric
theodoric  •  09 Octombrie 2015, 11:43
Postat de steaua1986forever pe 09 Octombrie 2015, 10:52

Eu cred ca sunt fericit sa nu il mai vad pe piticul asta la Nationala, nu are ce sa caute acolo, a jucat in "nota lui obisnuita" adica nimic. Nu pricep pentru ce a fost adus ....si cine il aduce de ani de zile pe asta care nu are absolut nicio treaba cu fotbalul.

Keşeru, Stancu & Co au intrat în istorie! De 67 de ani România nu a mai avut o perioadă atât de mare de secetă în atac: 430 de minute fără gol... bine ca trebuie astia ma .... si ailalti 7 care au contribuit si ei la ,,performanta''... de bine de rau Torje s-a zbatut si a vut mai multe actiuni de poarta si suturi decat toti astia 7 la un loc ...

1627315747540950
Bertie Joc  •  09 Octombrie 2015, 11:27

Promisiuni, atat stiti voi. Si sa va suparati cand va critica cineva pentru simulacrul de fotbal pe care il practicati. Linistiti sa fiti ca nu bateti la Feroe dar o sa va salveze ungurii in Grecia, ca nici ei nu vor castiga in deplasare. Insa daca va calificati stiti ca o sa faceti Romania de rusine la turneul final? Iar tu Torje, ar trebui sa bagi capul in pamant, sa taci din gura si, daca tot bati loviturile alea libere, exerseaza ceva la antrenamente ca altfel o sa provoci vreun dezastru aviatic intr-una din zile. Rusine voua!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  09 Octombrie 2015, 10:52

Eu cred ca sunt fericit sa nu il mai vad pe piticul asta la Nationala, nu are ce sa caute acolo, a jucat in "nota lui obisnuita" adica nimic. Nu pricep pentru ce a fost adus ....si cine il aduce de ani de zile pe asta care nu are absolut nicio treaba cu fotbalul.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează