FOTBAL  »  NATIONALA  »  RĂDOI S-A SUPĂRAT

Rădoi ar renunţa la echipa naţională! Crezi că este util echipei României?

Articol de - Publicat marti, 01 iunie 2010 00:00

Mirel Rădoi a avut şi el o răbufnire la conferinţa de presă susţinută azi în Austria, acolo unde se află cu echipa naţională în cantonament.

 

"Sînt dispus să renunţ la echipa naţională dacă sînt jucători mai buni decît mine", a spus Rădoi, deranjat de criticile apărute la adresa sa şi la faptul că se bate monedă pe chemarea la naţională deşi joacă în Arabia Saudita!

Reacţia lui Rădoi vine după cele avute de Răzvan Lucescu, Gabi Tamaş şi Laszlo Sepsi, nemulţumiţi şi ei de modul în care este comentată selecţia la echipa naţională şi rezultatele din ultima vreme. "Poate că nivelul fotbalului din Arabia Saudită nu este de nivelul celui din Europa, dar poate că se compară cu cel din România", a mai spus Rădoi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (47)
 •  01 Iunie 2010, 18:06

Lui gxg.Mai prostane, vii se scrie cu doi de i.In rest vezi poate iti gasesti ceva de lucru. Un sant de sapat,ceva!

 •  01 Iunie 2010, 17:41

radoi e fotbalist toata lumea o stie , doar cine nu vrea sau frustratii nu vad asta .frustrati adica javre care latra de o viata la ucl sau unguri spurcati care au reusit si ei vreo 2 titluri blatuite de porcosan si de fetitza de arpi . forzza steaua vinci per noi

 •  01 Iunie 2010, 17:10

Mai vladuzzz, de ce nu te uiti la meci inainte sa vorbesti??? Unde l-ai vazut tu pe Radoi alergand pe teren si mai ales oprind atacurile ucrainienilor???!!! Ce pase lungi a dat el bune??? Inventii, minciuni si tampenii - asta ai debitat! Numai tembelii il vad pe asta jucator mare! Si cu Israelul primul gol a fost al lui... Toate calificarile le-am ratat cu Radoi si Chivu fundasi centrali, asta e adevarul-adevarat!!!

Vezi toate comentariile (47)
Comentează