FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Rădoi recunoaște că a greșit: "Nu am fost de acord cu aducerea unui antrenor străin" » Ce l-a făcut să-și schimbe părerea

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2016 18:51

Deși a fost împotriva aducerii unui antrenor străin la națională, Mirel Rădoi și-a recunoscut greșeala și a vorbit despre motivele care l-au determinat să-și schimbe opinia.

"Eu nu am fost de acord cu aducerea unui antrenor străin, eu am militat pentru un antrenor român, dar mi-am schimbat părerea despre el. După ce am dat niște telefoane, ca să aflu informații, vă jur că nimeni, absolut nimeni, nu a vorbit urât, nu a avut nimic de spus rău despre el.

Am urmărit apoi și tot ce a făcut, discursul lui, prezența lui. El este convins de tot ceea ce spune, nu o face doar pentru a da bine la tv. Se duce la toate meciurile. În 10-12 meciuri să strângi o jumătate de agendă de informații... asta e ceva", a spus Mirel Rădoi la Digi Sport.

Christoph Daum va debuta pe banca echipei naționale la primul meci al României din preliminariile Campionatului Mondial din 2018, contra Muntenegrului. Partida va avea loc pe 4 septembrie, de la ora 21:45 și va fi în direct pe TVR și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  26 August 2016, 23:05

Cristi o sa ne califice la mondialul rusesc ...

pekeler
pekeler  •  26 August 2016, 22:12

Cand vorbeste radoi (nu merita scris Radoi ) *** :))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dan2010
dan2010  •  26 August 2016, 21:58

pai mahalagistul ce sa faca acum? se jura....??? ca atat il duce capul. Sincer ma mir ca Daum a venit, multi nu realizeaza ce schimbare inspirata a facut Burleanu aducind un antrenor strain...... Poate nu iasa nimic cu el, dar pasul a fost mare!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează