FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Rămîn la UEFA » Prima lovitură pentru noua conducere: înlocuirile lui Daniel Prodan, Miodrag Belodedici şi Adalbert Kassai n-au fost validate

Articol de , - Publicat joi, 15 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 14 mai 2014 21:33

"Nu putem face modificări dacă alegerile de la Bucureşti sînt contestate", a menţionat UEFASchimbările propuse de noua conducere Federaţiei Române de Fotbal nu au fost validate, ieri, în Comitetul Executiv UEFA. Radu Vişan urma să-l substituie pe Daniel Prodan la Comisia Hattrick, Aurel Ţicleanu pe Miodrag Belodedici la Comisia Youth, iar preşedintele Răzvan Burleanu pe Adalbert Kassai în Comisia Juridică.

UEFA a confirmat: "Avem propunerile FRF, dar atît timp cît alegerile sînt contestate în România, UEFA nu poate face nici o modificare în comisiile sale de la Nyon. Vom aştepta să vedem ce se întîmplă pe 3 iunie, cînd se va lua o decizie la Bucureşti asupra validării noii conduceri!".

"Faptul că UEFA nu a recunoscut noile nominalizări propuse de la Bucureşti spune totul despre modul în care este percepută noua conducere"
Daniel Prodan

"Nu pot da detalii despre discuţiile din Comitetul Executiv al UEFA. Ceea ce vă pot spune este că, într-adevăr, sînt probleme"
Mircea Sandu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
ricco
ricco  •  16 Mai 2014, 04:47

NU E NICI O PROBLEMA !!!... Razvan Burleanu VA SCAPA DE TOATE ACESTE MIZERII UMANE de indata ce NOUA CONDUCERE VA FI VALIDATA !!!... Se atunci sa-l vai aud vorbind pe aceasta CAZATURA DE OM numit 'didi prodan'...

brutarul
brutarul  •  15 Mai 2014, 15:01

natie de carnatari romanii astia comentatori de gsp... cat a fost sandu nu a fost bine, daca vine unu care face curat si scoate la lumina rahatul construit si ascuns bine 20 de ani iar nu e bine ca pute. mcc

alexbibirica1
alexbibirica1  •  15 Mai 2014, 13:38

burlene ... o sa iei un mare cos cu mure ... te-ai pus cu cine nu trebuie ! Sandu Mircea e un om cu greutate in cadrul forului UEFA ! :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează