FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFLICT

RĂZBOIUL IOAN BECALI - LUCESCU JR. CONTINUĂ » "Încearcă să facă presiune!"

Ioan Becali, Becali
Ioan Becali, Becali

Articol de - Publicat duminica, 07 februarie 2010 00:00

Mircea Lucescu crede că impresarul se foloseşte de numele lui Hagi pentru a-i face atmosferă negativă fiului său, Răzvan 

  Răzvan Lucescu n-are parte de linişte nici înaintea tragerii la sorţi pentru preliminariile CE 2012. Ioan Becali nu-l slăbeşte deloc pe selecţioner după declanşarea conflictului cu Mutu.

"Hagi va fi selecţionerul României din toamnă. Din octombrie-noiembrie, după două-trei rezultate slabe în preliminarii vom căuta cu disperare brandul. Sigur, în noiembrie îl văd pe Gică, banca naţionalei, dacă va accepta şi el", a declarat Ioan Becali vineri seară, pe un ton distrat , la GSP TV.

"Giovanni încearcă să facă presiune în jurul lui Răzvan. Va veni însă momentul cînd se vor rezolva toate problemele"
Mircea Lucescu, antrenor Şahtior

"Ioan Becali a demonstrat iar că este un român adevărat. N-am ce să mai comentez"
Ionuţ Lupescu, director general FRF

Hagi nu a mai antrenat de doi ani şi 5 luni, mai exact din septembrie 2007, de cînd a fost demis de la Steaua, de finul său, Gigi Becali.

Atac pentru Mutu
În urmă cu trei săptămîni, Ioan Becali l-a mai atacat pe Răzvan Lucescu, din cauza lui Mutu. Atunci l-a acuzat voalat pe selecţioner că ar fi swinger. "Mutu ştie mai bine, ar putea să vă spună mai multe", a spus Becali. Mutu a refuzat atunci să facă vreun comentariu. 

Brandul şi ciocanul :)
Ioan Becali s-a dat în spectacol la GSP TV, încercînd să le dea o lecţie de marketing şefilor de la FRF. "Maradona ca antrenor nu ştie nici 10 la sută din ce ştie Hagi, dar e antrenorul Argentinei, fiindcă argentinienii ţin în priză brandul Maradona. Noi nu ştim ce să facem cu brandul Hagi. După cîteva rezultate slabe, nu-l vom mai căuta pe ăla care trage cu pila 12 ore să bage ciocanul în coadă, ca să iasă un ciocan adevărat, vom căuta brandul care vine, face matriţa şi dă gaura direct. Nu mai pileşte la ea vreo 10 ani".   

"Nu ştiu dacă Giovanni a gîndit prea mult cînd a spus ce-a spus, fiindcă Răzvan a pornit la un drum lung cu naţionala. Cred că vrut doar să-l flateze pe Hagi"
Mircea Rădulescu, directorul Şcolii de Antrenori

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
 •  07 Februarie 2010, 16:04

NU MIAM DORIT NICIODATA RAUL CUIVA...DAR AZI STAU SI MA INTREB..NU ERA MAI BINE PT SOCIETATE ROMANEASCA CA ASTFEL DE ....NICI NU LE POT SPUNE OAMENI...ASTFEL DE PACIENTI CAND SUNT OPERATI...SA NU MAI REUSEASCA OPERATIA...CHIAR TE FACE SA COBORI LA NIVELUL LOR

 •  07 Februarie 2010, 16:01

CE CAUTA ASTFEL DE SCURSURI ALE SOCIETATII...INTERLOPI...PESTI...NESIMTITI..IN FOTBALUL ROMANESC....DACA TOT AI BAGATI PE TV SI LA STIRI SUNTETI CA SI EI...AM AVUT RESPECT PT R.NAUM.EMIL GRADINESCU ETC...DE ACUM SUNTETI ASOCIATI IN OKII NOSTRI CU ASTFEL DE MAINI MURDARE...CARE AU MURDARIT FOTBALUL ROMANESC...HUUUUUUUUUUU...NESIMTITILOR

 •  07 Februarie 2010, 15:56

BECALI...EGAL...LEPADATURA

Vezi toate comentariile (33)
Comentează