FOTBAL  »  NATIONALA  »  4 LUNI, O SĂPTĂMÎNĂ ŞI 5 ZILE

Războiul lui Domenech

Articol de - Publicat sambata, 26 ianuarie 2008 00:00

La Paris, apele sînt tot mai tulburi. Selecţionerul Domenech (foto) a pornit războiul cu forul francez (FFF). Vrea ca finala Cupei să se dispute cu o săptămînă înainte, şi nu pe 24 mai, cum e prevăzut, pentru a avea mai mult timp de pregătire cu "naţionala" înainte de Euro.

"E vorba de interesul Franţei aici, nu de al meu. Trebuie să evităm ce s-a întîmplat în 2006, cantonamentul pentru Mondial fiind o catastrofă. În fiecare zi veneau alţi jucători". Aflînd de rebelul Domenech, Noel Le Graet, vicepreşedinte FFF, a anunţat: "Nimic nu se schimbă. Domenech să nu uite că e angajat al federaţiei!". Selecţionerul i-a dat replica: "Nu abandonez, îmi place să mă bat. Inteligenţa şi bunul simţ vor cîştiga, absurdul va pierde".

"Franţa nu mă interesează"
Pentru Domenech, încă o problemă. Trezeguet, golgeter în Serie A, a declarat în L'Equipe: "Acum mă gîndesc la Juventus, naţionala nu mă interesează în mod deosebit. Pot să trăiesc şi fără ea". Atacantul, neconvocat din 12 septembrie 2007, după 0-1 cu Scoţia, a încheiat: "Dacă voi fi convocat, e bine. Dacă nu, găsesc eu ceva de făcut".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează