FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ITALIA 1-1

Răzvan a fost luat peste picior de fanii români

Articol de - Publicat joi, 18 noiembrie 2010 00:00

"Tricolorii" au fost susţinuţi la Klagenfurt doar de 500 de spectatori. Unii dintre ei i-au reproşat selecţionerului războiul cu Mutu şi lipsa de rezultate.

Meci amical, atmosferă amicală. Doar 3.000 de oameni au venit aseară la Klagenfurt. Pintre ei doar 500 de români, majoritatea postaţi la tribuna întîi a stadionului. Rezultatele slabe din ultima perioadă i-au determinat pe unii fani să-l ironizeze pe Răzvan Lucescu. Un grup de tineri a lipit deasupra băncii tehnice a României trei cartoane pe care a scris "Lucescu out", "Mutu in", aluzie la războiul cu decarul Fiorentinei. Pe alt banner, suporterii i-au reproşat selecţionerului faptul că "naţionala" a ajuns în clasamentul FIFA sub Burkina Faso şi Guinea. 

Chivu, cel mai aclamat
Apariţia echipelor a animat puţin atmosfera. Ai noştri l-au aplaudat şi i-au scandat numele căpitanului Chivu, italienii au amintit de fenomenul ultras şi au aprins au torţă. Suficientă spre a lăsa în ceaţă arena pentru cîteva zeci de secunde arena.

Ce diferenţă!

În 2008, la meciul pierdut cu Austria, 1-2, ultimul al lui Piţurcă pe banca "naţionalei", România a avut 3.000 de susţinători.

Aseară, galeriile au avut duelul lor. Scandările "România, România" au fost huiduite, la fel cum ai noştri fluierau "Forzza Italia!".

Răducioiu lîngă Lupescu
La tribuna oficială, puţine VIP-uri. Şefii fotbalului românesc au stat împreună. Un trio inedit a ieşit însă în evidenţă. Nicu Gheară, Mircea Sandu şi Ionuţ Lupescu au stat unul lîngă celălalt. Alături de directorul genaral al FRF a luat loc şi fostul atacant al României, Florin Răducioiu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
double07
double07  •  06 Octombrie 2011, 22:29

mare surpriza....

moruzilie
moruzilie  •  18 Noiembrie 2010, 10:05

Iar a gresit ”baiatu lu tata”. A pus un atacant care are reflex de a da pe poarta sa apere ... poarta ! Si ... a dat (auto)gol ! Normal nu ?! Cred ca Il Luce ar trebui sa intervina in sens pozitiv pentru tara noastra si sa il sfatuiasca pe fiulet sa plece la reciclare pe o perioada. Sau poate ca interesul nu este pentru Romania ... Iar acest vant de bunavointa cum ca echipa nationala si-ar fi revenit sa fim seriosi. S-a jucat cu echipa a II a Italiei si cum au intrat greii cum nu am mai cont

gazistu
gazistu  •  18 Noiembrie 2010, 10:03

lucescu, acest 05 de antrenor nu ne va califica la euro, de asta putem fi convinsi.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează