FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFLICT

Răzvan Lucescu: "Nu sînt swinger! Nu l-am blamat pe Mutu!"

Razvan Lucescu, Lucescu, Romania
Razvan Lucescu, Lucescu, Romania

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2010 00:00

Lucescu a răspuns atacurilor lui Ioan Becali. "Vă doresc să aveţi familii minunate, ca a mea" este o posibilă aluzie la faptul că Giovanni a fost părăsit de soţie

Răzvan Lucescu a preferat un răspuns neutru atacurilor lui Ioan Becali, care afirmase că acesta e swinger. Selecţionerul a dezminţit că ar fi spus: "Mutu vine la naţională pentru femei". Şi a declarat că afirmaţia lui Becali despre jocurile sexuale e neadevărată.

Un pasaj din comunicatul redactat ieri de Răzvan poate fi interpretat ca o săgeată către fostul impresar: "Doresc tuturor celor care cred în mine, dar şi detractorilor mei o familie minunată la fel ca aceea pe care, din fericire, eu o am", ar putea fi plata poliţei, ştiut fiind că Giovanni a fost părăsit de soţie.

"Lăsaţi-mi familia în pace!"
Lucescu junior afirmă că nu a declarat aceste lucruri despre Mutu şi că nu va comenta niciodată viaţa privată a unui jucător, cerînd să fie respectat: "Nu pot accepta însă, niciodată, neadevăruri care privesc viaţa mea privată şi familia mea!".

Giovanni în retragere, Mutu insinuant
Legat de acest război, replicile de ieri arată un Becali mai degrabă în retragere. "Eu nu am spus despre Răzvan că e swinger. Am spus că aşa cum se spun răutăţi despre Mutu se pot spune şi despre Răzvan", a declarat pentru Libertatea. Mutu însă e insinuant: "Nu fac parte din astfel de cercuri. Nu mai comentez nimic despre Răzvan".

Ce fac swingerii?
Swingingul este privit drept un "comportament sexual care refuză monogamia". Cu alte cuvinte, cei din cuplu nu sînt fideli unul altuia şi îşi schimbă partenerii în mod frecvent şi la vedere. Acest stil de viaţă şi petrecerile swingerilor au atît practicanţi, în special în Scandinavia, Marea Britanie şi SUA, cît şi contestatari, ultimii considerînd că schimbul făţiş de parteneri presupune riscuri de sănătate, dar şi de distrugere a cuplurilor

"Sînt vreo cinci familii în fotbalul românesc care fac schimb de neveste între ele. Dar asta e ceva normal. La Paris există chiar o stradă unde poţi face aşa ceva"
Ioan Becali

"Nu este prima oară cînd Giovanni Becali face astfel de lucruri. Nici nu am ce să comentez. Ce să spun despre asemenea lucruri? E o nebunie la ce s-a ajuns"
Mircea Lucescu, antrenor Şahtior

Aveau altă părere
Fraţii Becali îşi schimbă părerile despre Mutu în funcţie de relaţia contractuală pe care o au cu acesta. Acum îl apără pentru că îl impresariază. Cînd rupseseră relaţiile, puseseră tunurile pe Mutu.

"Ca să vorbească cineva despre moralitate trebuie să fie şi el moral! Dacă faptele lui Mutu îl recomandă ca fiind un om moral, atunci poate vorbi. Probabil că în închipuirile lui, noi mai avem datorii faţă de el"
Victor Becali, 2006

"Giovani ajunsese la o limită şi a spus exact ce a făcut Mutu. S-a drogat. A minţit cu ceva?"
Victor Becali - 2008

"La 17-18 ani îi dădeam bani şi îi plăteam amenzi. Cu mine va avea surprize de nu va mai juca fotbal. Ştiu multe lucruri despre el şi nu va mai putea să joace dacă le voi dezvălui"
Ioan Becali - 2008

"Mutu vrea să facă multe profesii în acelaşi timp: fotbalist, bătăuş, patron de localuri de striptease. Ameninţă, face, drege! Cînd era la Chelsea şi vorbeam de Popescu şi Petrescu, Mutu zicea: «Dă-i dracu'!»"
Ioan Becali - 2008

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
 •  14 Ianuarie 2010, 15:15

Numele celui cu coarne e Becali! In toate sensurile!

 •  14 Ianuarie 2010, 13:14

Jovany e o mizerie de machedon, care chiar de ai lui nu mai e privit cu ochi buni!

 •  13 Ianuarie 2010, 14:35

Cand nu vom mai avea asemenea oameni cu gandire si fapte iresponasbile inseamna ca atunci vom avea un fotbal foarte bun. Razvan Lucescu este un om extrem de serios si nu poate sa puna ordine la unele jigodii cum este de exemplu MUTU

Vezi toate comentariile (22)
Comentează