FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Răzvan Burleanu a anunţat cînd va fi numit viitorul selecţioner şi ce nume din străinătate a fost la un pas de a ajunge în locul lui Victor Piţurcă

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 05 martie 2015 10:39

Burleanu respinge ideea că numirea lui Iordănescu la naţională a venit ca o soluţie de criză după refuzuri repetate pe axa Mircea Lucescu - Cosmin Olăroiu - Dorinel Munteanu:

"Am lucrat doar cu două variante. Lucescu şi Iordănescu. Lucescu ar fi dorit să vină, dar Ahmetov nu i-a permis să plece. A rămas soluţia ideală Iordănescu. Se va dovedi mutarea fundamentală pentru Euro 2016.

Labbadia era opţiunea de rezervă la Iordănescu. Acum se lucrează la profilul succesorului lui Iordănescu, după turneul final.

N-avem nici o înţelegere, dar pe finalul lui 2015 sau începutul lui 2016 poate vom anunţa deja cine va prelua reprezentativa din vara lui 2016. Nu e o urgenţă, ne focusăm pe partidele din preliminarii".

Bruno Labbadia este un antrenor de 49 de ani din Germania. Acesta a antrenat în cariera sa pe Darmstadt, Greuther Furth, Bayer Leverkusen, Hamburger SV, iar ultima dată a fost la VfB Stuttgart, unde a stat 3 ani, pînă în 2013.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
daculliber
daculliber  •  05 Martie 2015, 20:54

Auzi la Burleanu: "ne focusam"!?!?! Ne-am smecherit, in 10-20 de ani, discursul lui Burleanu va arata asa: "there's no rush, for now we are focusing eforturile for the 2030 preliminarii...We're still asteptam an answer from Mircea Lucescu's fiu, Razvanel...Va kiss pe all of you!"

shogun_blue
shogun_blue  •  05 Martie 2015, 12:39
Postat de superstar23 pe 05 Martie 2015, 10:47

Ar trebui sa lucram si la profilul urmatorului presedinte FRF. Iar el ar trebui sa fie cam asa: Sa nu fie o mascota politica, sa fie din fotbal si sa fi facut ceva in fotbal si mai ales, sa nu se mai pronunte in legatura cu unele decizii ale instantei, asa cum a facut-o in cazul Stelei. Mai ales ca vorbit d eo tema care nu avea legatura cu dosarul. Dar probabil asa a vrut partidul, ca el sa vorbeasca despre asa ceva.

adica sa vina Mititelu :::))))))

spivak
spivak  •  05 Martie 2015, 11:53

Burlică, mai bine focusează-te pe DNA.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează