FOTBAL  »  NATIONALA  »  REVENIRE

Răzvan Burleanu a discutat cu Ştefan Radu despre revenirea la naţională: "S-a înţeles greşit gestul lui!"

Articol de - Publicat luni, 17 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 martie 2014 22:48

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a revenit în ţară după deplasarea la Roma, unde a avut ca obiectiv principal să-l convingă pe fundaşul lui Lazio, Ştefan Radu, 27 de ani, să reintre în circuitul echipei naţionale. În capitala Italiei, Burleanu a trecut şi pe la baza de antrenament a lui AS Roma, Trigoria, unde s-a văzut cu Lobonţ şi cu puştii români de la Academie.

"Am rămas uimit de cît de apreciat e Ştefan Radu la Lazio. Cred că o să se întoarcă la echipa naţională pentru campania lui Euro 2016. Mi-a spus că s-a înţeles greşit gestul lui şi că nu a existat nici un conflict cu selecţionerul, cu care a mai ţinut legătura în ultimele luni", a declarat Răzvan Burleanu.

Radu s-a retras în aprilie 2013: "Se simţea stingher!"
În urmă cu 11 luni, Ştefan Radu şi impresarul său de atunci, Ioan Becali, anunţau ieşirea fostului dinamovist din cărţile reprezentativei. "Voi spune pas următoarelor convocări. Nu am avut evoluţii foarte apreciate la lot şi asta e tot ce pot spune. Sînt jucători care pot duce greul, nu este nici o pierdere dacă nu mai vin eu", spunea Radu în aprilie 2013.

Completat de agent: "Am înţeles de la el că nu are cine să-l convingă să mai vină la naţională. Probabil s-a simţit stingher. «Nu mai am nici un dinamovist de-ai mei!», îmi zicea. E un alt tip de om, un caracter aparte. Vrea să-şi trăiască viaţa în alt mod!".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
varanga53
varanga53  •  18 Martie 2014, 18:02

Asta poate nu stie ca e presedintele FRF ! Se crede ca e secundul lui Satana ! Pana acum a dovedit , cu varf si indesat , ca e doar un papitoi cu aere de "Zorro" !

andrei.f
andrei.f  •  18 Martie 2014, 15:18

Nu se ştie dacă Radu mai revine la naţională. Este însă sigur că limbricul băşist a făcut o excursie la Roma pe banii FRF !

pma77
pma77  •  18 Martie 2014, 12:04

burlene tu da-l afara pe piti ca poti sa-l aduci si pe messi ca de calificat tot nu te califici in 2016!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează