FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA, DE LA ORA 20:30, ÎN DIRECT PE PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO.

Răzvan Burleanu trimite noi săgeţi către Mircea Sandu: "Munceşte două ore şi are un salariu imens"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 18 noiembrie 2014 20:24

Partida amicală din această seară a oferit posibilitatea unui nou episod în scandalul dintre Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, şi Mircea Sandu. Oficialii Federaţiei au hotărît ca pentru jocul împotriva danezilor să ofere foştilor jucători ai echipei naţionale cîte un bilet la acest joc.

Răzvan Burleanu spune despre Mircea Sandu că aşteaptă ca acesta să vină să-şi ridice biletul pentru meciul cu Danemarca şi afirmă că fostul şef de la FRF munceşte doar două ore pe un salariu imens.

"Domnul Mircea Sandu are posibilitatea, ca orice internaţional, să vină şi să-şi ridice biletul de la Federaţie. Mai mult decît atît, are posibilitatea din postura de angajat al societăţii comerciale Mogoşoaia unde încă funcţionează cu un salariu imens şi munceşte doar două ore pe zi.

Nu ştiu dacă dumneavoastră cîştigaţi 14.000 de lei pentru două ore de muncă pe zi. Acesta este statutul domnului Sandu şi atunci inclusiv din această postură are posibilitatea să vină la meci, la fel ca orice alt angajat", a spus Răzvan Burleanu.

Meciul amical dintre România şi Danemarca se va juca în această seară, de la ora 20:30, în direct pe Pro tv şi liveTEXT pe GSP.RO.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
alex311088
alex311088  •  19 Noiembrie 2014, 14:06

nene burleanu, nu mai fi socialist, sau ai primit directiva de la mai marii psd-ului?

cipriherman
cipriherman  •  19 Noiembrie 2014, 03:32

Eu vad doua variante aici: are un randament bun, ori un manager prost.

mefi
mefi  •  19 Noiembrie 2014, 01:45

da Tu Burleanule cite ore muncesti pt salariul nesimtit pe care il ai?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează