FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII EURO 2012

Răzvan îi motivează pe "tricolori": "Nu plec dacă bat Bosnia"

Cei 14
Cei 14 "tricolori" sosiţi deja la convocare au înfruntat o ploaie torenţială la antrenamentul de ieri Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat miercuri, 25 mai 2011 00:00 / Actualizat marti, 24 mai 2011 21:19

Selecţionerul l-a anunţat ieri pe favoritul lui Mircea Sandu că nu renunţă cît mai are şanse de calificare

"Plec doar dacă nu învingem Bosnia! Dacă batem, mergem mai departe". Răzvan Lucescu a risipit ieri incertitudinea privind prezenţa lui pe banca "naţionalei" la meciul cu Bosnia, programat pe 3 iunie, în Giuleşti. Şi a făcut-o într-o conferinţă de presă specială, susţinută cu ocazia reunirii lotului.

"Oli merită să fie o opţiune"
Selecţionerul a mascat şi nemulţumirea după ce Mircea Sandu l-a nominalizat deja pe Olăroiu ca înlocuitor: "Nu mă deranjează că preşedintele caută variante. Dacă va fi Olăroiu, merită! Dar abia după Bosnia putem vorbi de un eventual nou antrenor. Dacă nu cîştigăm, e clar că voi pleca". El a infirmat timid şi înţelegerea cu Rapid: "Fantezii de presă!".

Mutu favorit să preia banderola
Răzvan nu s-a hotărît cui îi va preda banderola după retragerea lui Chivu. "Cristi e o pierdere mare. Am încercat să-l opresc, dar îi respect decizia", a zis selecţionerul. Favorit e Mutu: "Adi e un lider. La acţiunea precedentă cu Bosnia ne-a arătat că este total schimbat. Ar fi extraordinar pentru el să-şi încheie cariera cu încă o prezenţă la un turneu final". Alegerea noului căpitan va fi făcută de jucători săptămîna viitoare, cînd se vor reuni toţi cei 24 de convocaţi.Pretendenţi mai sînt Tamaş şi Raţ.

"Scandalurile din jurul «naţionalei» i-au afectat pe unii jucători. Mizez însă foarte mult pe dorinţa de revanşă a lui Marica, Tamaş şi Mutu. Putem ajunge la Euro 2012"
Răzvan Lucescu

Program special pentru Stancu
Atacantul lui Galatasaray, Bogdan Stancu, s-a prezentat la lot cu probleme musculare. "Pompiliu Popescu l-a consultat şi m-a asigurat că jucătorul se va putea antrena începînd de luni şi va fi apt de joc. Pînă duminică va avea program special", a explicat selecţionerul, care a condus ieri după-amiază primul antrenament, la baza de la Buftea a FRF.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (16)
blaustein
blaustein  •  25 Mai 2011, 14:18
Postat de cakeholder pe 25 Mai 2011, 03:27

mai bine zicea: Nu plec de la nationala decat daca batem Bosnia. Cred ca era mult mai motivant pentru meci

Intradevar. Nu om avea noi mari vedete, dar se vede din avion ca jucatorii nu mai vor sa vina, deoarece Razvan este antrenor slab, si decat sa se faca de ras aplicand tactica lui, prefera sa invoce motive si sa nu vina. Daca era un antrenor bun si aveam sanse la calificare, veneau toti si intr-un picior,numai sa participe la Turneul final.

spinoza
spinoza  •  25 Mai 2011, 11:26

Mai bine nu-i motiva! I-ai motivat pana acum de i-ai rupt...Si?

doze
doze  •  25 Mai 2011, 10:45

atunci poate o sa pierdem, numai sa scapam de el.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează