FOTBAL  »  NATIONALA  »  UCRAINA - ROMÂNIA 3-2

Răzvan Lucescu: "Chivu este un exemplu, cine se ia de el este frustrat"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 mai 2010 00:00

Selecţionerul Răzvan Lucescu i-a luat apărarea lui Cristi Chivu, după ce căpitanul de 29 de ani al "naţionalei" a marcat un autogol în partida cu Ucraina, pierdută cu scorul de 2-3.

"Nimeni nu are dreptul sa spuna ceva despre Chivu. El este un exemplu pentru Romania si face cinste acestei tari. Trebuie sa ne respectam adevaratele valori. Probabil din frustrare nu stim sa o facem",
a spus Lucescu la PRO TV.

Selecţionerul Răzvan Lucescu i-a luat apărarea lui Cristi Chivu, după ce căpitanul de 29 de ani al "naţionalei" a marcat un autogol în partida cu Ucraina, pierdută cu scorul de 2-3.

"Nimeni nu are dreptul sa spuna ceva despre Chivu. El este un exemplu pentru Romania si face cinste acestei tari. Trebuie sa ne respectam adevaratele valori. Probabil din frustrare nu stim sa o facem", a spus Lucescu la PRO TV.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (43)
 •  30 Mai 2010, 08:27

Razvane, am fost si sint inca unul care te-a vrut la 'nationala' dar FA-TI O FAVOARE si nu mai face asemenea declaratii de dragoste 'neconditionata' pentru Chivu sau oricare alt fotbalist de la nationala... Sau poate TU chiar crezi ca, fara Chivu nostru, Inter nici n-ar fi fost in stare sa cistige Liga Campionilor ?!?!?... In cazul asta, inteleg motivul pentru care esti dispus sa te 'prosternezi' in acest fel... ABTINE-TE de la declaratii si o sa fii OK...

 •  30 Mai 2010, 08:19

... in fiecare zi se numeste incompetenta, si prin urmare transmit sa se impreuneze toti acesti frustrati si sa-si faca echipa lor! Jos palaria in fata lui Chivu si al selectionerului Lucescu!

 •  30 Mai 2010, 08:17

Ce frustrati de Chivu si de Razvan Lucescu! Asta arata cata lipsa de respect au romanii! Si se mai dau toti selectioneri cand fac afirmatii de doi bani, departe de realitate! Daca tot vorbesc frustratii astia de selectioner si echipa nationala sa faca ei atunci echipa din jucatorii care-i scriu aici si sa vada ei apoi! Se vede de la distanta ca n-au scoala, n-au educatie, n-au nici profesionalism acesti frustrati. Sunt cu totii departe de fenomenul fotbalului! Tot ce comenteaza astia ...

Vezi toate comentariile (43)
Comentează
Close