FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECIZIE

Răzvan Lucescu rămîne în funcţie pînă la returul cu Bosnia după un Comitet Executiv bizar » Parodie

Articol de , - Publicat vineri, 08 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 07 aprilie 2011 21:11

Sandu şi-a asigurat un alibi dacă România pierde, pe 3 iunie, în faţa trupei lui Susici. "Lupescu a dovedit că influenţa în federaţie îi creşte", spun surse GSP, explicînd că multe opţiuni pro-Răzvan ar fi venit la sugestia directorului general

"Nu e nici o logică în ce s-a întîmplat la federaţie! E foarte bizar!". Sînt cuvintele fostului selecţioner Ladislau Boloni după şedinţa de ieri a Comitetului Executiv al FRF, care l-a confirmat pe Răzvan Lucescu în fruntea "naţionalei" măcar pînă la meciul cu Bosnia, din 3 iunie. "Dacă învinge, rămîne! Dacă nu, pleacă!", a rezumat decizia şeful LPF, Dumitru Dragomir.

"Naşu' a avut un discurs confuz"
Percepţia lui Boloni vine, într-adevăr, după o reuniune federală desfăşurată după un scenariu neobişnuit. Persoane din CEx au povestit pentru GSP că, atunci cînd s-a deschis discuţia despre echipa naţională, Mircea Sandu a avut un discurs confuz, în timpul căruia a prezentat însă foarte multe date împotriva lui Lucescu jr. Date expuse, ulterior, şi într-o conferinţă de presă în care l-a atacat public pe selecţioner aşa cum n-o făcuse la adresa nici unui alt antrenor al României.

"N-a fost însă extrem de clar în a spune în faţa Comitetului că el votează pentru schimbarea lui Răzvan", a explicat o sursă din CEx. Şi a continuat: "Doar a sugerat că ar trebui să se ia în calcul înlocuirea selecţionerului, după care au luat cuvîntul toţi cei din Comitet".

"Victorie de culise pentru Lupescu"
Iar aici, surpriză! Majoritatea a militat pentru rămînerea lui Lucescu jr., inclusiv Dumitru Dragomir, care, în absenţa lui Borcea, era aşteptat să fie liderul contestatarilor. Aşa s-a ajuns la un raport de 10-3 în favoarea lui Răzvan, opţiunile "contra" venind de la Mircea Sandu, Octavian Goga (AJF) şi Cristi Bobar (liga III).

Care ar fi cheile unei şedinţe-parodie? "O victorie de culise a directorului general Ionuţ Lupescu!", spun persoane din federaţie, susţinînd că omul numărul 2 din FRF, adeptul continuităţii, ar fi dirijat din umbră curentul pro-Răzvan în Comitet. Şi obţinînd încă o şansă pentru selecţioner, returul cu Bosnia.

Dragomir, la pişcoturi: "Chiar a vrut Sandu să-l schimbe pe Răzvan?"
În egală măsură, o ieşire din încercuire a lui Mircea Sandu, care, după un Comitet Executiv ciudat, loveşte doi iepuri dintr-un foc: îl păstrează pe Lucescu jr, căruia i-ar fi promis în particular că va continua, şi şi-a securizat un alibi public în cazul unui nou eşec în faţa bosniacilor pe considerent de genul "Eu v-am spus să-l schimbăm pe Răzvan încă din aprilie, dar m-am supus democratic deciziei din Comitet pentru menţinerea lui".

Un joc dublu uimitor pînă şi pentru şeful LPF, Dumitru Dragomir, care, descifrînd şi el cu greutate culisele unei şedinţe inexplicabile, se întreba cu subînţeles la micul bufet suedez de la finalul întrevederii de trei ore şi jumătate: "Oare chiar şi-a dorit Mircea Sandu să-l dea jos pe Răzvan?".


"Prea multă democraţie strică. După mine, o decizie legată de selecţioner ar trebui să fie luată de două, maximum trei persoane cu răspundere în federaţie"
Ladislau Boloni, fost selecţioner

"Nu cred că Răzvan a rămas împotriva voinţei preşedintelui FRF. Dacă a fost aşa, nu cred că va avea parte de momente liniştite"
Victor Piţurcă, fost selecţioner

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
redsef2005
redsef2005  •  10 Aprilie 2011, 12:00

Mircea Sandu a realizat exact ce si-a propus: a obtinut reactia pe care o vad la toti prostii de aici, "sa plece Lucescu, sa plece Lupescu", dar acesti dob.itoci usor de prostit nu au suficient creier ca sa isi dea seama ca cei care trebuie sa plece sunt Sandu si Dragomir, ei inainte de toti si toate!!! Dupa aceea putem vorbi de plecarea altora, dar pentru a sesiza asta trebuie minte, iar cocoromtour, ray51 si altii vad ca nu au asa ceva...

cocoromtour
cocoromtour  •  08 Aprilie 2011, 15:39

ESTE PENIBIL ..,FRUSTRANT..SI BATAIE DE JOC...RESPONSABIL ..ESTE ACEST ..LUPESCU ,UN INDIVID CU LICEUL ABIA TERMINAT ..FARA CULTURA ..FARA DICTIE ..FARA ONOARE ..FARA PIC DE RUSINE ..FATA DE SUPORTERI SI LUMEA FOTBALISTICA DIN TARA...MINEINTELES ..CA NU NE VOM CALIFICA CU LUCESCU ..MAI ERA O SANSA CU ORICINE ...NUMAI CU ACEST DE ..NESIMTIT ..BOLNAV DE PUTERE CA TOTI DE TEAPA LUI.LUCESCU..UN OM INTEGRU CU ONOARE ..SI INTELIGENT .ISI DADEA DEMISIA .DUPA MECIUL CU FRANTA ..LUPESCU IL SPRIJINA SI-L ..INCURAJEAZA IN PROSTIE SI ..PENIBIL ..DOI INDIVIZI ..CE TREBUIAU SA PLECE DE MULT DIN FOTBAL,..DOI IRESPONSABILI ..CE-SI BAT JOC DE O NATIUNE ...MAI IRESPONSABILI .SANT SI CEI CE LE FAC JOCUL,RUSINE

misterbaltazar1
misterbaltazar1  •  08 Aprilie 2011, 11:13

asta e ca si cum spunea Irinel :dragoste cu forta ! :)

Vezi toate comentariile (11)
Comentează