FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA, DUMINICĂ, 26 MARTIE, 21:45, ROMÂNIA - DANEMARCA

Răzvan Marin și-a făcut temele pentru meciul cu Danemarca: "Asta trebuie să facem ca să ne impunem" » De ce crede că jocul cu nordicii nu e unul decisiv

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 21 martie 2017 18:39

Răzvan Marin, mijlocașul de 20 ani al naționalei, a prefațat partida pe care România o va disputa în fața Danemarcei duminică, pe Cluj Arena. 

"Cu Danemarca este un meci foarte important, trebuie să câştigăm pentru a rămâne acolo sus şi a păstra şanse la calificare.

Dar eu sunt de părere că nu va fi un meci decisiv. Eu cred că această grupă se va juca până în ultima etapă. Cred însă că o înfrângere ne va diminua şansele, dar vom vedea ce se întâmplă. Dacă pierdem vom depinde de celelalte rezultate, aşa că trebuie să câştigăm şi să rămânem la mâna noastră".

Nu ştiu dacă suntem favoriţi în meciul cu Danemarca. Plecăm de la egal la egal, dar avem un avantaj că jucăm acasă, iar stadionul de la Cluj va fi plin.

Avem nevoie de victorie şi trebuie să încercăm să controlăm noi meciul. Avem nevoie de un joc agresiv, de o mentalitate foarte bună pentru a ne impune", a spus Răzvan Marin, conform TV Digi Sport.

1 gola reușit Marin în tricoul primei reprezentative, pentru care a evoluat în patru partide

  • Meciul dintre România și Danemarca va avea loc pe 26 martie, pe Cluj Arena, de la ora 21:45 și va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 10
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 6
4. România 5
5. Armenia 3
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

26 martie 2017: Armenia- Kazahstan, Muntenegru- Polonia, România- Danemarca

10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România; 1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia

4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan

5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia

8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  21 Martie 2017, 21:39

PAREREA MEA ESTE CA AVEM NEVOIE DE CELE 3 PUNCTE DUMINICA, AVAND IN VEDERE CA MUNTENEGRU PRIMESTE VIZITA POLONIEI ! INSA EU AM DUBII IN ALTA PRIVINTA, CU CINE JUCAM IN ATAC ?? ALIBEC ARE FORTA, DAR MARCHEAZA RAR, DE KESERU, CE SA MAI ZIC, ASTEPT UN GOL DE LA EL PENTRU NATIONALA DIN 2015, CAND A MARCAT GOLUL VICTORIEI CU INSULELE FEROE ! VA FI GREU, SA SPERAM CA NATIONALA VA REUSI SA INVINGA DANEMARCA !!

434943070015910
Servinston Patrunjel  •  21 Martie 2017, 21:11
Postat de knuty pe 21 Martie 2017, 20:37

Sa joace *** cum a facut cu Plonia !!!!treceau pe langa el polonezii ca nici numarul lor nu levedea!!!Hai sa fim seriosi ASTA e de nationala ????!!!!

da wah, ai dreptate.

knuty
knuty  •  21 Martie 2017, 20:37

Sa joace *** cum a facut cu Plonia !!!!treceau pe langa el polonezii ca nici numarul lor nu levedea!!!Hai sa fim seriosi ASTA e de nationala ????!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close