FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFLICT

Răzvan nu-l iartă pe Mutu: "Nu e matur"

Articol de - Publicat miercuri, 15 septembrie 2010 00:00

Selecţionerul l-a criticat dur pe atacantul Fiorentinei, aseară, la B1 TV.

Răzvan Lucescu a reaprins conflictul cu Adrian Mutu. Invitat la emisiunea "Naşul" pentru a-şi expune concluziile după startul ratat din preliminariile Euro 2012, selecţionerul a avut o reacţie foarte dură la adresa vedetei Fiorentinei.

"Mutu dacă ar fi învăţat ceva din tot ceea ce i s-a întîmplat în viaţă, ar fi spus: <Oameni, eu sînt suspendat, mă pregătesc, iar cînd îmi va expira suspendarea şi voi începe să joc la club, apoi mă gîndesc să revin şi la echipa naţională>. Dacă ar fi spus asta, Mutu ar fi dat dovadă de maturitate! Mutu e suspendat, nu era cazul să vorbim despre el", a declarat nervos Răzvan, considerînd că atacantul de 32 de ani a întreţinut o stare tensionată în jurul "naţionalei" după ce a fost suspendat 9 luni în "cazul Sibutramina". Mutu declarase după "dubla" cu Albania şi cu Belarus: "Mi-e dor de România. După ce îmi va expira suspendarea, dacă voi fi convocat, voi veni la naţională cu cea mai mare plăcere".

Florescu renunţă la numărul 10
Selecţionerul s-a referit şi la George Florescu, pentru care a fost criticat de fraţii Becali că i-a dat tricoul lui Mutu. "E greşeala mea, în totalitate, că Florescu a jucat cu numărul 10 în meciurile cu Albania şi cu Belarus. Dat viitoare o să i-l dau lui Tamaş sau altui jucător, pentru a nu mai exista discuţii. Înainte să-l criticăm pe Florescu, trebuie să vedem dacă avem ce pune în loc. Adrian Cristea nu are legătură cu postul de mijlocaş central", a explicat Răzvan. Florescu: "Sînt dispus să cedez tricoul cu 10, dar probabil că n-o să-l vrea nimeni".

"Vina mea e că nu am reuşit să le insuflu jucătorilor o stare de linişte, care să le permită să fie lucizi şi să concretizeze ocaziile avute. Sîntem un popor labil, cu probleme psihologice"
Răzvan Lucescu, selecţioner România

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (44)
double07
double07  •  06 Septembrie 2011, 13:10

da ma desteptule dar e cel mai bun

luc11
luc11  •  15 Septembrie 2010, 22:52

bine ca esti tu matur.De asta esti antrenor prost pt ca nu stii care este sau nu jucator, plus ca mentii o stare de tensiue la nationala.Cand te-a pus antrenor erai nelipsit de la TV si acum zici ca au ceva cu tine....

nicu2110
nicu2110  •  15 Septembrie 2010, 15:32

dupa ce a nenorocit o tara intrega cu base al lui acum vine si ace sondaje si pentru razvan , auzi d-le cica majoritatea celor care au raspuns sunt de acord ca razvan sa continue... bai papagalule cat ne mai minti, cat sa va mai suportam ??? dute cu base pe mare si luatil si pe razvan antrenor la nationala marinarilor + florescu conducator de joc. noi vrem fotbalisti gen MUTU, CRISTEA ( ambii) ,TAMAS,SAPUNARU....BAIATII RAI PE CARE NU-I SUPORTA RAZVAN...DEMISIA

Vezi toate comentariile (44)
Comentează