FOTBAL  »  NATIONALA  »  BOSNIA-ROMÂNIA, 26 MARTIE, 20:15, TVR1

Răzvan se gîndeşte să mizeze în Bosnia pe 5 titulari care nu joacă la cluburile lor » Jumătate pe butuci

Articol de - Publicat marti, 15 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 14 martie 2011 21:52

Tamaş, Marica şi Deac nu au mai intrat de peste o lună în atenţia antrenorilor, Ropotan e suspendat, iar Florescu începe campionatul abia în aprilie

Mai sînt 11 zile pînă la partida de la Zenica, iar Lucescu jr. se confruntă cu mari probleme de lot: cinci dintre posibilii titulari sînt scoşi din cărţi, din diferite motive, la echipele de club, ceea ce le afectează ritmul de competiţie. E vorba despre Tamaş, Marica, Deac, Ropotan şi Florescu.

Marica stă de o lună şi jumătate
Considerat titular lîngă Mutu, Marica nu şi-a rezolvat încă situaţia la Stuttgart după conflictul cu antrenorul Bruno Labbadia. Vîrful de 25 de ani stă pe bară de o lună şi jumătate: ultimul meci oficial a fost pe 30 ianuarie, VfB - Freiburg 0-1, schimbat în minutul 71.
Pe lîngă antrenamentele pe care le face cu prima echipă a şvabilor, golgeterul mai are în picioare doar amicalul Cipru - România, 1-1, din 9 februarie.

Deac: 135 de minute în 38 de zile
Mijlocaşul stînga de 25 de ani n-a mai prins lotul la Schalke tot de o lună şi jumătate, dar l-a impresionat pe selecţioner în amicalul cu Ucraina, 2-2, disputat în Cipru, pe 8 februarie.

De fapt, acela e ultimul joc bifat de Deac de atunci. "Neamţul" nu a mai evoluat într-un "oficial" de pe 29 ianuarie, Schalke - Hoffenheim, 0-1, cînd Magath l-a schimbat însă la pauză.

Florescu şi Ropotan, out de patru luni
Cuplul de închizători testat de Răzvan Lucescu în amicalele cu Italia (1-1) şi cu Cipru (1-1) se va prezenta la meciul decisiv cu Bosnia fără nici o partidă oficială la activ. Ropotan (24 de ani) e suspendat trei etape la Dinamo Moscova, iar Florescu (26 de ani), mijlocaşul Alaniei Vladikavkaz, începe campionatul Ligii a II-a din Rusia abia pe 4 aprilie! Cei doi n-au mai disputat un meci oficial de aproape 4 luni.

Tamaş, în criză la WBA
Gabriel Tamaş, 27 ani, trece şi el printr-o perioadă critică la West Bromwich. Alternează statutul de titular cu cel de rezervă: a jucat doar 110 minute în cele trei apariţii din ultimele 6 meciuri. Titular n-a mai fost din 20 februarie, de la WBA - Wolverhampton 1-1.

Trei etape de suspendare pentru Radu
Alt necaz pentru "tricolori" vine dinspre Ştefan Radu. El a primit ieri trei etape de suspendare în Serie A după eliminarea din partida cu Roma. Mai în glumă, mai în serios, federalii văd partea plină a paharului: "Măcar nu mai are cum să se accidenteze înaintea meciurilor naţionalei". :-)

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (47)
iulie32
iulie32  •  16 Martie 2011, 16:20
Postat de ancutza2 pe 15 Martie 2011, 11:24

interesele vorbesc razvan fi mai atent cand faci selectia,ce cauta Pantelimon?Tatarusanu este mai bun,nu inteleg de ce tot apare Florescu la national unde joaca ca nu l-am prea vazut,urmaresc si meciurile de afara,in locul figurantului de Marica as face un atac Mutu-Surdu este mai plauzibil asta e parerea mea selectia se face dupa interese nu dupa cum joaca fiecare sa fim seriosi,ma face sa rad

Tatarusanu si Surdu?La ce sunt mai buni?Tatarusanu ia niste goluri de toata frumusetea iar vedeta Surdu nu poate alerga o repriza si oricum nici atunci nu face nimic.

submarina
submarina  •  15 Martie 2011, 15:53

Dupa Razvan, liga a II din Rusia e mai puternica ca Liga I din Romania!?

redshadow
redshadow  •  15 Martie 2011, 15:03
Postat de muielaciori pe 15 Martie 2011, 03:21

De ce nu il baga pe Tanase in locul lui Florescu si Torje astfel joaca mijlocas dreapta. Avem mijlocasi mult mai buni decat Florescu : Tanase poate juca mijlocas central , daca nu Alexa. Cu siguranta si multi altii ....

+ Herea, Zicu, Alexe

Vezi toate comentariile (47)
Comentează