FOTBAL  »  NATIONALA  »  POLONIA - ROMÂNIA, 10 IUNIE, PRELIMINARII CM 2018

Reacția lui Daum când a aflat de nemulțumirile lui Budescu și Steliano Filip

Articol de GSP - Publicat joi, 25 mai 2017 20:15

Lotul convocat de Christoph Daum pentru meciurile cu Polonia și Chile a creat multe controverse în fotbalul românesc. Steliano Filip și Constantin Budescu s-au arătat nemulțumiți de faptul că n-au fost chemați.

Daum le-a răspuns contestatarilor și le-a transmis lui Budescu și Filip că-i așteaptă la discuții, anunță TV Sportro: "Dacă nu au înțeles de ce nu i-am chemat, ușa e deschisă, îi aștept să le explic".

"Sunt dezamăgit că nu am fost convocat la naţională pentru că eu cred că aş fi meritat să fiu acolo" Steliano Filip

lotul convocat de daum:

Portari: Ciprian Tătărușanu, Costel Pantilimon, Florin Niță, Silviu Lung jr.

Fundași: Romario Benzar, Bogdan Țîru, Vlad Chiricheș, Cristian Săpunaru, Cosmin Moți, Dragoș Grigore, Alin Toșca, Iasmin Latovlevici, Cristian Ganea

Mijlocași: Sergiu Hanca, Răzvan Marin, Eric Bicfalvi, Mihai Pintilii, Nicolae Stanciu, Alexandru Chipciu, Bogdan Stancu, Alexandru Băluță

Atacanți: Dorin Rotariu, Gheorghe Grozav, Florin Andone, Denis Alibec, Andrei Ivan

  • Meciul dintre Polonia și România se va juca pe 10 iunie, de la ora 21:45, la Varșovia, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TVR 1;

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 13
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 7
4. România 6
5. Armenia 6
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România

1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia

4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan

5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia

8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
rdanutz
rdanutz  •  26 Mai 2017, 09:37

Steliano (dupa cum spune si prenumele) are mintea prea lenta pentru un om, in general, iar Budi e un indolent incorigibil. De ce i-ar chema la echipa nationala vreun antrenor?

torque07
torque07  •  26 Mai 2017, 09:24

Pai ce faceti ma desteptilor si expertilor in ale fotbalului? Nici cu strain nu e bine? NU voi ati cerut antrenor strain? sa va faca echipa fara interese? Acum nu mai e bun nici asta? Si tot nu vreti sa deschideti ochii sa vedeti ca nu antrenorul e problema..Ce tot *** cu Budescu asta? O fi vreo super vedeta in occident? Nu mai dati expemple din liga 1 ca e ca si cum ai vorbii de jucatori din liga Albaneza. O sa pierdem cu Polonia pt ca au un fotbal de 5 ori mai valoros decat al nostru si cefosii fara cerebel iar o sa ceara demisia. Si vine altul..face 2 3 meciuri si iar demisia..nu va duce capul mai mult..sunteti limitati la "demisia!" ne meritam locul unde suntem in fotbal.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vlad007
vlad007  •  26 Mai 2017, 07:59

Ce sa ne mai explici Herr Daum? Ca ne ruinezi pana si ultima firava sansa de a ajunge la meci de baraj pentru calificare si pleci la arabi? Nu ti-e rusine sa nu joci cu Budescu? Dar ca neamt nu ti-e rusine sa nu il selectionezi pe Maxim care a castigat cu Stuttgart Die Zweite Bundesliga (pardon era sa scriu Budescu Liga, el fiind cel mai bun pasator de gol din Liga I, secondat de Hanka? L-ai descoperit acum pe Pintilii? Gata, ajunge cu impostura si ticalosia. Pe zi ce trece si se apropie meciul cu Polonia, numai la gandul ca selectionerul neamt ne stranguleaza fara mila orice sansa si totul pe mana lui, pe prostia si viziunea restransa, limitata cu care nu mai poate intelege bine jocul, nu se mai poate suporta gandul compromiterii irevocabile a sanselor firave de calificare. Pierdem clar daca mergem pe mana neamtului.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează