FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA

Reghe a fost deconspirat de un fost angajat FRF! Cum plănuia să fie antrenor la Steaua și selecționer: "Așa a făcut transferurile"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2017 12:35

Aurel Țiceleanu, fost șef al Departamentului de Scouting al FRF, a dezvăluit cum Laurențiu Reghecampf plănuia să antreneze în paralel Steaua și naționala României.

Potrivit lui Țicleanu, Reghe a început să aducă jucători la Steaua în ideea de a forma un nucleu de fotbaliști care în viitor să joace la națională.

"Reghe a cochetat cu ideea de a fi atât antrenorul Stelei, cât şi al echipei naţionale. A început să lucreze în sensul ăsta şi să-şi pregătească pasul ăsta.

Atunci a început să-şi aducă jucători susceptibili de a face parte din lotul naţional şi le-a dat credit acestora. Lucrurile se leagă. El a vrut să facă scheletul naționalei la Steaua", a spus Țicleanu la TV Digi Sport.

Înainte de alegerile pentru președinția FRF, Reghecampf era unul dintre numele vehiculate pentru a prelua naționala României, dacă Răzvan Burleanu ar fi ieșit președinte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
brandremist
brandremist  •  16 Ianuarie 2017, 18:20

Și ce l-a împiedicat să fie selecționer? Că Burleanu a ajuns președinte și singurii români pe care i-a căutat au fost Iordănescu și Olăroiu.

1746705222250547
Vladi Vladimir  •  16 Ianuarie 2017, 17:10

Pai eu zic sa-l punem pe Reghe antrenor in 5 locuri 1. la FC Star - cu un sfert de norma, ca si asa ia campionatul, poate sa fie si fii-su antrenor 2. la Viitorul alias FC Star II, ca sa vada cei mai buni jucatori si sa ii mute la "prima echipa" 3.la Chiajna, oricum Prodanca cica e acolo peste primar (la figurat, dar poate si la propriu) 4.la Voluntari, because Pandele finu lu Gigica 5.la Al Hilal, ca sa antreneze in Champions League aolooo, am uitat ba ca are echipa de juniori in Las Vegas, numita FC Reghecampf..

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  16 Ianuarie 2017, 14:55

ba ai devenit si tu oltean ***. sa te iei de mana cu piciurica. si tu tot ratat esti ba. nici tu nu mai pretuiesti doi bani.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează