FOTBAL  »  NATIONALA  »  REGHE CRITICĂ

Reghecampf desfiinţează jucătorii pe care Gigi vrea să-i ia la Steaua: "Penibili! Ar trebui amendaţi"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 martie 2013 14:08

Laurenţiu Reghecampf a criticat aspru jocul naţionalei de tineret din amicalul cu Franţa de aseară, pierdut cu 0-3. Antrenorul Stelei propune chiar sancţiuni împotriva fotbaliştilor lui Săndoi.

"Mi se pare ceva incredibil să nu poţi să faci faţă. OK, Franţa este o echipă foarte bună, dar să nu ai mentalitatea de a intra pe teren să faci ceva.. Toţi jucătorii care au intrat aseară pe teren joacă meci de meci în Liga 1! Ce să le faci mai mult? Să-i bagi în Champions League? Ceea ce au jucat ei mi se pare penibil!

Degeaba îţi faci meciuri amicale cu Anglia şi cu Franţa şi să faci act de prezenţă, să intri să te plimbi pe teren! Am văzut 90 de minute, nu pot să cred că nu ai ambiţie să joci cu un astfel de adversar! Nu ştiu ce se întîmplă, probabil că ar trebui date nişte amenzi, să nu le mai dea diurnă. Trimiţi jucători care să stea prin Anglia şi prin Franţa? Îmi pare rău că Iancu s-a dus, trebuia să stea aici şi să-şi facă pregătirea", a declarat Reghecampf la Dolce Sport.

Echipa folosită de Săndoi în amicalul cu Franţa: Buzbuchi - Nica (Peteleu '72), Creţu, Marc (Avramia '90), Toşca - Benzar (Cârstocea '72), Vaştag (Leca '72) - Iancu (Herghelegiu '80), Stanciu (Serediuc '80), Morar (Iordache '90) - Gavra (Manole '81).

Gigi: "Cumpăr naţionala de tineret"
Steaua e obligată să-şi facă echipă de tineret dacă va ajunge în grupele Ligii Campionilor, iar Gigi Becali a anunţat că vrea să cumpere toată naţionala de tineret: "Vreau să aduc 25 de jucători, să cumpăr toată naţionala de tineret. I-am zis lui MM să se intereseze, ne trebuie jucători tineri pentru Liga Campionilor".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (56)
pascal_atanasiu
pascal_atanasiu  •  27 Martie 2013, 09:23

exact acelasi lucru se poate spune si despre nationala "mare" la meciul cu olanda...EXACT ACELASI LUCRU !

rodulpamantului
rodulpamantului  •  26 Martie 2013, 18:03

Hal de antrenor Sandoi asta, nu a realizat nimic.Dar este antrenorul de casa al FRF asa cum este si Piturca. Cand o sa se termine odata cu penibilii de M.Sandu si gloata lui, abia de atunci vom discuta despre fotbal la echipele nationale si de antrenori capabili, gen Olaroiu,Rednic, Andone,Grigoras,Reghe, care au demonstrat ceva pe unde au umblat.

gabonne1982
gabonne1982  •  26 Martie 2013, 17:46

asa ne trebuie daca nimeni nu i-a sanctionat corespunzator dupa episodul "Novi Sad".Ba din contra,s-au luat masuri prea lejere si fac ce vor pe la lot.Ceea ce-am semanat,aia vom si culege

Vezi toate comentariile (56)
Comentează
Close