FOTBAL  »  NATIONALA  »  REVENIRE

Revenire de senzaţie la naţională » Vrea să joace din nou pentru România după patru ani!

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 07 martie 2015 18:59

Veşti bune pentru Anghel Iordănescu! Selecţionerul naţionalei României a fost anunţat că poate conta pe unul dintre cei mai titraţi jucători români la nivel european din ultimii ani.
Cristi Săpunaru, cîştigător al Europa League cu FC Porto, e gata să îmbrace după patru ani tricoul naţionalei.

"Eu nu regret nici o secundă că m-am întors în ţară. Mai ales că am făcut-o la Rapid. Îmi doresc să joc cît mai bine la echipa mea şi dacă o voi face bine atunci sper să intru şi în atenţia selecţionerului Anghel Iordănescu. E normal să mă intereseze echipa naţională", a spus Cristi Săpunaru.

Ultimul meci al fundaşului de 30 de ani a fost cu Bosnia, scor 3-0, în cadrul preliminariilor pentru Euro 2012, pe 3 iunie 2011.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (33)
fabianodani90
fabianodani90  •  08 Martie 2015, 13:42

Iau iesit basinile din cap.Cand era la Porto si ii mergea bine nu vroia sa auda de nationala.Acum ca sa intors in tara e cu foamea in gat, cine stie poate mai pune ochii vreo echipa de afara pe el daca intra la nationala....caracter de 2 bani!!!

magura
magura  •  08 Martie 2015, 10:50
Postat de redshow pe 07 Martie 2015, 22:51

Ce senzatia pwllii ??? Ala mai rupe picioare pe undeva ????...parca a jucat 5-6 meciri prin Spania pe undeva in ultimii 6 ani... Ar fi un castig pt Nationala alaturi de Max Nicu, Florescu si alti superfolbalisti.

Cata invidie!!! Cristi A CASTIGAT EUROPA LAGUE CU FC PORTO!!! Nu este un neica nimeni!!!

stalker87
stalker87  •  08 Martie 2015, 02:40

Sa speram ca o sa-i cheme si pe sapunaru si muresan la nationala. Papp a jucat groaznic in ultimele meciuri si in meciurile cu rapid si petrolul trebuia eliminat.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează