FOTBAL  »  NATIONALA  »  FCSB

Rezultatele naționalei U19 nu-l impresionează pe MM Stoica » Critici dure ale oficialului stelist: "E cea mai mare minciună din fotbalul românesc"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 05 aprilie 2018 21:26

Regula U21, principala realizare din mandatul lui Răzvan Burleanu de la Federație, nu-l impresionează pe MM Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului. 

"Când văd cu ce vor să iasă în față cei care vor să conducă fotbalul românesc, mă minunez! Să-ți faci un titlu din glorie cu regula sub 21 e cea mai mare minciună din fotbalul românesc. Pe noi nu ne interesează acum ca echipa națională U19 să se califice la turneul final. Performanță face doar echipa de seniori. Echipa de juniori nu câștigă nimic. Ne păcălim. Sunt jucători forțați să joace în Liga 1.

În 1996, am făcut o echipă de juniori foarte bună la Galați. Am câștigat campionatul cu acea echipă la juniori. După ani, am tras linie. În acea echipă era titular Florin Cernat, care a ieșit fotbalist. Iulian Apostol a ieșit fotbalist, la fel ca Sorin Ghionea. Am realizat că pe mine mă interesează să promăvă juniori la prima echipă, nicidecum să câștigăm titlul. Regula nu e greșită, dar e greșit aplicată. E foarte bine să ai regula asta și să plătești cluburile care folosesc jucători U21. Dar nu poți obliga cluburile să-i folosească!

Dacă Gigi Becali nu cheltuia două milioane de euro pe Florin Tănase și Mihai Bălașa, eram obligați să jucăm cu Cojocaru în ediția precedentă. Cine ar fi plătit pentru asta? Florin Niță, care e oricând titular la echipa națională în cazul în care Tătărușanu nu răspunde convocărilor. 

Chiar și fără regula U21, Gigi tot ar fi cumpărat jucători tineri. Când  a dat un milion pe Gabi Iancu sau Nicolae Stanciu, nu era regula U21", a spus MM, la TV Digi Sport. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
764468963651742
Ilie Golombioschi  •  06 Aprilie 2018, 19:42

Sunt de acord. Regula U21 e gresita. Regula corecta e 2U19.

portardelegenda
portardelegenda  •  06 Aprilie 2018, 05:33

Chiar daca e antipatic Mm Stoica are dreptate. Veti vedea ca dupa ce nu vor mai fi privilegiati de aceasta rgula absurda multi vor esua pe bamca de rezerve. Titularizarea trebuie sa fie consecința directa a instruirii de calitate la nivel juvenil si implicit a valorii jucatorului respectiv . Prin obligarea cluburilor se mascheaza incompetența antrenorilor de copii si juniori lucru ce prieste dirct FRF. Cu stima

maxp
maxp  •  06 Aprilie 2018, 03:17

Il mai bagam in seama pe *** e absolut normal sa ti se impuna sa folosesti si jucatori U21 si jucatori romani. Ca activezi in Liga I a Romaniei, nu intr-o competitie privata. Se pot impune reguli. Si da, fara regula U21 acei jucatori nu erau la nivelul la care sa se bata pentru o calificare. Chiar si voi folositi jucatori care au crescut destul de mult prin acea regula. Ca nu conteaza enorm rezultatele echipelor de juniori ci cele ale nationalei mari, sunt de-acord, dar de unde vrei sa apara perspective pentru echipa mare ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează