FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BELARUS 0-0

VIDEO Rică Răducanu, categoric după remiza cu Belarus: „Tată, n-avem marfă” + Critici pentru Iordănescu: „Pe Alibec nu l-aș fi schimbat niciodată”

Rică Răducanu, 76 de ani, susține că a fost demis în urmă cu mai multe luni de la CSM București. Fostul mare portar al Rapidului deținea o funcție onorifică în cadrul clubului Primăriei.
Rică Răducanu, 76 de ani, susține că a fost demis în urmă cu mai multe luni de la CSM București. Fostul mare portar al Rapidului deținea o funcție onorifică în cadrul clubului Primăriei.

Articol de - Publicat vineri, 13 octombrie 2023 16:37 / Actualizat vineri, 13 octombrie 2023 17:35

Fostul portar al naționalei României, Rică Răducanu (77 de ani), nu dă vina pe Edi Iordănescu după rezultatul dezamăgitor de la Budapesta, 0-0.

Cel poreclit „Tamango”, fost component al lotului care a participat la Mondialul din 1970, este de părere că naționala României duce lipsă de o arie de selecție și este dezamăgit că am ajuns să tremurăm inclusiv în fața Andorrei.

Cazul fotbaliștilor pariori din Italia ia o amploare incredibilă » Câte nume noi au apărut
ITALIA
Cazul fotbaliștilor pariori din Italia ia o amploare incredibilă » Câte nume noi au apărut

VIDEO. Rică Răducanu: „Toată lumea îl critică, dar nici el n-a fost prea inspirat”

„Tată, n-avem marfă! Nu numai noi suferim, mai sunt și alte echipe naționale care au probleme. N-ai de unde să mai aduci jucători! A ajuns să ne fie frică de Andorra! Când jucam cu ei pe timpul meu le dădeam 7-0. M-am dus la corner și am dat gol cu capul. 

La meciuri de genul acesta cu Belarus nu se remarcă nimeni. La noi toată lumea îl critică pe Edi Iordănescu, dar de ce nu vin să se bage ei selecționeri! Adevărul e  că nici el n-a fost aseară prea inspirat cu schimbările. Pe Alibec nu l-aș fi schimbat niciodată că și așa nu jucăm cu niciun vârf. Când n-ai rezultate și ești acolo în poziția lui Edi toată lumea te critică”, a spus Rică Răducanu

Șanse sunt să ne calificăm la Euro. Doar conjunctura să ne ajute să mergem mai departe. E greu pentru cei din Israel să fie în război și să se gândească la fotbal.

- Rică Răducanu, fost internațional

Citește și alte știri:

Gigi Becali, dezlănțuit la adresa lui Edi Iordănescu: „M-a batjocorit! Dumnezeu i-a arătat pe Coman și Olaru, iar el a vrut să inventeze”

Ce au remarcat maghiarii în meciul României de la Budapesta: „O situație interesantă, ținând cont că meciul s-a jucat fără spectatori” + „«Dunele» au râs de jucători”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează