FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Denis Alibec, luat la ochi de un fost internațional: „Când este nervos nu joacă nimic”

Denis Alibec
Denis Alibec

Articol de - Publicat luni, 16 octombrie 2023 19:07 / Actualizat luni, 16 octombrie 2023 19:17

Rodion Cămătaru (65 de ani), fostul mare atacant al României, nu este mulțumit de prestațiile lui Denis Alibec (32 de ani), din dubla cu Belarus și Andorra. Totuși, acesta are încredere că atacantul lui Muaither va marca cu Israel.

Denis Alibec a fost titular cu Belarus și a intrat în repriza secundă cu Andorra. Acesta nu a reușit să marcheze sau să paseze decisiv. Rodion Cămătaru are așteptări mai mari de la atacantul plecat de la Farul vara aceasta.

Scenariul lui Dumitru Dragomir cu privire la situația din grupa României: „UEFA le va sugera să se retragă”
ROMÂNIA
Scenariul lui Dumitru Dragomir cu privire la situația din grupa României: „UEFA le va sugera să se retragă”

Rodion Cămătaru: „Alibec o să marcheze cu Israel”

Aștept mult mai multe pe teren de la Alibec. În această dublă Belarus – Andorra nu a mai fost Alibec ăla de la Farul. L-am văzut mai mereu nervos și se vedea clar că este nemulțumit că nu îi iese jocul, iar el când este nervos chiar că nu mai joacă nimic

Însă, ne place sau nu ne place, Denis Alibec este atacantul numărul 1 al naționalei noastre. Altul mai bun nu avem. Sper că ușor, ușor Ianis Hagi își va intra în mână și îl va pune și pe Alibec în situații de gol. Avem nevoie de un Alibec sută la sută pentru ultima dublă din aceste preliminarii. Eu am mare încredere în Alibec și sunt convins că o să marcheze cu Israel

4 goluriîn 33 de partide are Denis Alibec pentru România

Ianis Hagi va reveni la echipa lui de club, iar acolo va strânge și mai multe minute. Sunt convins că și el va reveni în noiembrie mult mai bun. Noi cei care formăm opinia publică trebuie să fim acum și mai tare lângă băieții noștri. Suntem foarte aproape de calificare”, a spus Rodion Cămătaru, potrivit Prosport.

Rodion Cămătaru știe care este avantajul României în confruntarea cu Israel

Cămătaru consideră că România va avea de câștigat de pe urma faptului că în lotul Israelului sunt mulți jucători care evoluează în competiția internă. Marele avantaj al „tricolorilor” constă în întreruperea campionatului Israelian.  Astfel, fotbaliștii adversarei noastre nu vor avea ritm de joc la ora meciului Israel - România , programat pe 18 noiembrie, de la 21:45.

„Îmi pare rău de tot ce se întâmplă acum în Israel și în Gaza cu acest război, dar noi trebuie să profităm la maximum din punct de vedere sportiv de problemele pe care le au cei din Israel. 

La ei campionatul este oprit, iar peste 50 la sută din lotul Israelului este format din jucători din campionatul lor intern. Deci, jucătorii respectivi nu vor mai avea meciuri în picioare” a mai spus Rodion Cămătaru, conform sursei citate. 

Citește și:

Cornel Dinu îl ironizează pe Edi Iordănescu: „E mai mult un taifun în capul lui. A spus o expresie pe care nu am auzit-o de la colectivizare”
BELARUS - ROMÂNIA 0-0
Cornel Dinu îl ironizează pe Edi Iordănescu: „E mai mult un taifun în capul lui. A spus o expresie pe care nu am auzit-o de la colectivizare”
3 detalii pro-Dinamo și 3 pro-Hermannstadt: „câinii” caută ce a găsit Marius Măldărășanu
HERMANNSTADT - DINAMO
3 detalii pro-Dinamo și 3 pro-Hermannstadt: „câinii” caută ce a găsit Marius Măldărășanu

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează