FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

EXCLUSIV Adrian Porumboiu, impresionat de un fotbalist al României: „A jucat perfect! O să se înghesuie multe echipe pentru el”

Adrian Porumboiu a fost impresionat de evoluția lui Denis Alibec din partida România - Irlanda de Nord 1-1 » FOTO: GSP +49   FOTO
Adrian Porumboiu a fost impresionat de evoluția lui Denis Alibec din partida România - Irlanda de Nord 1-1 » FOTO: GSP

Articol de - Publicat sambata, 05 septembrie 2020 19:39 / Actualizat sambata, 05 septembrie 2020 20:13

Adrian Porumboiu (69 de ani), fost arbitru important în plan internațional, afirmă că i-a plăcut jocul naționalei României din meciul cu Irlanda de Nord, 1-1, primul pentru „tricolori” sub comanda noului selecționer Mirel Rădoi.

„Echipa a evoluat bine, cel puțin 3 sferturi de meci. Mare, mare păcat că nu am reușit să câștigăm! Mai rar vezi asemenea ghinion. Însă eu spun că dacă vom juca la fel cu Austria, nu vom pierde. Și de obicei le nimeresc. 

În orice caz, un joc plăcut ochiului, cu devieri, pase frumoase. Un spectacol reușit. A fost doar o neatenție pe final, s-a legat și cu ratarea aceea a lui Stanciu, care m-a surprins puțin neplăcut la finalizare, știam că e mai eficient”, a declarat Porumboiu pentru GSP.ro.

Adrian Porumboiu: „Alibec a jucat perfect!”

Omul care a finanțat masiv clubul FC Vaslui timp de 10 ani a fost impresionat de jocul lui Denis Alibec contra nord-irlandezilor. Noul selecționer l-a ținut pe atacantul Astrei în teren pe tot parcursul meciului.

Alibec a fost o surpriză foarte mare. Mi-a plăcut mult. Și-a dovedit clasa, un fotbalist pur sânge! Păcat că s-a risipit de-a lungul timpului, putea să ajungă mai sus, dar principala vină e a lui. Acum, cred că o să se înghesuie multe echipe pentru el. A jucat perfect!”, a mai spus Porumboiu.

Ar fi bine ca Rădoi să fie lăsat să-și ducă mandatul până la capăt. Are parte și de o generație bună. Cred că n-am mai avut așa jucători de la sfârșitul perioadei lui Hagi și începutul generației lui Mutu
Adrian Porumboiu

FOTO Cele mai interesante imagini din meciul România - Irlanda de Nord 1-1

România - Irlanda de Nord FOTO Cristi Preda
România - Irlanda de Nord FOTO Cristi Preda
România - Irlanda de Nord FOTO Cristi Preda
România - Irlanda de Nord FOTO Cristi Preda
+45 FOTO

Liga Națiunilor » Clasament Liga B, Grupa 1

EXCLUSIV Adrian Porumboiu, impresionat de un fotbalist al României: „A jucat perfect! O să se înghesuie multe echipe pentru el”

VIDEO Tot ce trebuie să știi înaintea confruntării Austria - România din Liga Națiunilor

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Mesajul lui Ianis Hagi după avalanșa de critici: „E doar începutul”

Detaliul remarcat de Șumudică, după debutul lui Rădoi: „Am văzut asta încă de la imn”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (7)
969907806361734
Nedelcu Dan  •  07 Septembrie 2020, 02:23

Cum ar fi jucat Alibec cu Budescu in spatele sau?

847153178690789
Ticu Troya  •  06 Septembrie 2020, 07:32
Postat de crownwell pe 05 Septembrie 2020, 21:07

eu cred ca porumboiu a fost ironic cu alibec. cine sa se inghesuie pentru alibec? adica ***? cum sa il chemi pe alibec la nationala in primul rand?

Hai ca esti prost , rau de tot !!!

thebluestlion
thebluestlion  •  05 Septembrie 2020, 21:58

Ma amuza astia de la FCSB cand sustin ca alde Coman si Man jucau mai bine, dar cand au fost pe teren nu au atins mingea. Pai cu jucatori indolenti si delasatori ca aia doi te bate si Luxembourg in ziua de azi!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează