FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2020

România riscă să piardă organizarea EURO 2020: "Când te apuci de ceva serios, trebuie să îl faci până la capăt"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2016 13:03

Bucureştiul se numără printre oraşele care vor găzdui meciuri de la EURO 2020, iar pe Arena Naţională se vor juca 3 meciuri din grupe şi un meci din "optimi".

Mircea Sandu, fost preşedinte al FRF în perioada în care UEFA a decis ca Bucureştiul să organizeze meciuri de la EURO, a vorbit despre riscul ca România să piardă acest drept pentru că nu s-a făcut nimic din proiectele promise.

"EURO nu înseamnă doar Bucureşti, ci şi alte 5 oraşe. Împreună cu Guvernul am ales oraşe care să fie aproape de graniţă. Am ales Iaşi, unde trebuia să se facă un stadion nou. Mai e Timişoara, tot cu stadion nou, Craiova, Constanţa şi Cluj, unde totul era în regulă.

În primul rând, trebuie puse la punct legile şi proictele. Trebuie făcute autostrăzile Bucureşti - Nădlac şi Bucureşti - Ungheni. Metroul din Bucureşti până la aeroport va fi gata abia în 2024 sau în 2021. Eforturile pe care le-am făcut noi nu se materializează. Când te apuci de ceva serios, trebuie să îl faci până la capăt", a spus Sandu la televiziunea DigiSport.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
claudiu.h12
claudiu.h12  •  29 Septembrie 2016, 15:16

Normal ca pierdem acele meciuri.... nu e nimic iesit din comun... perfect nornal pt tara asta de 2 lei..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează