FOTBAL  »  NATIONALA  »  LUPTA PENTRU CONVOCARE

România şi Moldova îl vor pe George Florescu! » Îl convoacă simultan?

George Florescu, Florescu, Midtjylland
George Florescu, Florescu, Midtjylland

Articol de - Publicat vineri, 22 ianuarie 2010 00:00

Lucescu se gîndeşte să-l cheme la "amicalul" din martie cu Israel pe mijlocaşul de la echipa daneză Midtjylland. Balint l-ar dori naturalizat pentru "naţionala" de peste Prut

Reprezentativele României şi Moldovei au pornit o dispută pentru acelaşi jucător. Este vorba despre George Florescu, 26 de ani, mijlocaş central la echipa daneză Midtjylland.

Fost fotbalist la U Cluj, el s-a transferat apoi la Sheriff Tiraspol, cu care a şi cîştigat de două ori campionatul de peste Prut. Apoi a semnat cu actuala sa echipă, cu care mai are contract pînă în 2012.

Răzvan îl convoacă, Balint îl vrea
Lucescu a declarat că Florescu i-a atras atenţia şi l-a urmărit pe cîteva DVD-uri. Aproape sigur îl va convoca la meciul amical cu Israel, programat pe 3 martie, probabil la Timişoara.

La rîndul său, Gabi Balint, proaspătul selecţioner al Moldovei, a afirmat că vrea să naturalizeze români, prima ţintă fiind Florescu. De altfel, federaţia din Moldova îl luase în vizor de mai mult timp. A jucat acolo, a ieşit campion cu Sheriff şi are o iubită din Chişinău, fostă Miss Moldova.

Ar alege România
Florescu ar fi tentat să aleagă reprezentativa României, însă e într-o situaţie delicată, pentru că nu ştie încă sută la sută dacă va fi chemat de Lucescu. "Cunosc planul moldovenilor, am mai avut o discuţie cu preşedintele federaţiei lor, dar nu am dat nici un răspuns gîndindu-mă că poate se va deschide şi pentru mine o poartă la echipa naţională a României", a declarat Florescu.

"Sînt onorat că Balint se gîndeşte la mine, dar nu vreau să mă grăbesc să iau o decizie"
George Florescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
 •  24 Ianuarie 2010, 19:39

MULT SUCCES!!!

 •  24 Ianuarie 2010, 19:37

romania trebue sa dezgroape aceasta "comoara" si sa o pretuiasca asa cum trebuie... nu cred ca degeaba era desemnat de suporterii lui FCM cel mai bun jucator al meciului... de multe ori la rand! baiat prea muncitor... trebuia convocat de mult.. dar.. mai bine mai tarziu decat niciodata... iar pentru unii.. nu stiu de ce-l pupati in c*r pe mutu asa de mult... s-a dus vremea lui Florescule... romania a avut un nume, eu cred in tine... tu poti sa i redai demnitatea pierduta!!! M

 •  24 Ianuarie 2010, 17:05

Merita sa primeasca o sansa,nu am avea nimic de pierdut,ba din contra...ar putea reprezenta o solutie...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează