FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICAL

România U21 a pierdut partida amicală în faţa Macedoniei, scor 2-1

Foto: www.frf.ro
Foto: www.frf.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 13 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 13 octombrie 2014 22:29

Ziua neagră a fotbalului românesc continuă. După înfrîngerea naţionalei U19 în faţa Georgie U19, scor 3-1, a venit rîndul naţionalei sub 21 să piardă.

Echipa antrenată de Viorel Moldovan a pierdut cu 2-1 în faţa reprezentativei similare a Macedoniei, într-o partidă amicală disputată la Skopje.

Primul gol al macedonenilor a fost marcat de David Bubunski, jucător legitimat la Barcelona B, în minutul 30, brigada de arbitri din Macedonia considerând că mingea a depăşit cu puţin linia porţii. Macedonenii au majorat scorul în minutul 62. Pentru România a marcat Mihai Bălaşa, cu capul, după centrarea lui Alexandru Mitriţă, în minutul 69.

După fluierul final, Dorin Rotariu a primit cartonaşul roşu pentru proteste în faţa arbitrului, care, cu toate că gazdele au efectuat, în total şi pe rînd, 9 schimbări în partea secundă, a fluierat finalul jocului după doar 3 minute de prelungiri.

România u21:
Valentin Cojocaru - Mihai Bălaşa (cpt.), Ioan Neag (68 Bogdan Ţîru), Deian Boldor, Steliano Filip - Iulian Cristea, Alexandru Dan - Claudiu Bumba, Gabriel Iancu, Florin Tănase (68 Dorin Rotariu) - Valentin Balint
Rezerve: Laurenţiu Branescu, Ciprian Perju, Alexandru Mitriţă, Adrian Păun, Ionuţ Şerban, Dragoş Nedelcu, Iulian Roşu

sursa: frf.ro

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
maryan_ro83
maryan_ro83  •  14 Octombrie 2014, 14:58

Celebrul.. apoi spune ca nu stiu sa articulez.. Dar poate a crezut ca Macedonia si Romania s-au intalnit intr-un meci de baschet unde ai libertate sa faci cate schimbari doresti..

maryan_ro83
maryan_ro83  •  14 Octombrie 2014, 14:54

Am aflat de la celebru ziarist ca intr-un meci oficial de fotbal o echipa are voie la cel putin 9 schimbari. Cica Macedonia a efectuat toate cele 9 schimbari posibile. Cine scrie oare articole de genul asta, absolventi de liceu la seral?

lukianu2303
lukianu2303  •  14 Octombrie 2014, 09:51

Din pacate suntem unde suntem si datorita criteriilor de selectie, datorita conducatorilor de club sau a patronilor care nu prea dau sanse tinerilor sa joace, sa se afirme, iar apoi cand vad ca joaca 3-4 meciuri ii pun la vanzare. Daca mai tineti minte, fratii Costea care la Craiova faceau ce vroiau ei ca le sufla Mititelu in c u r si spera sa ia milioane pe ei, si a luat....

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close