FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2019

România U21 l-a dat pe spate pe Florin Prunea: „Tot spectrul politic ar trebui să țină cont de această performanță”

România U21 s-a oprit în semifinalele Campionatului European // FOTO: Raed Krishan
România U21 s-a oprit în semifinalele Campionatului European // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iulie 2019 22:48

România U21 a ajuns până în semifinalele Campionatului European de tineret, unde a fost învinsă de Germania U21, scor 2-4.

Performanța „tricolorilor” mici a stârnit laudele fostului internațional Florin Prunea, care cere implicarea politicului în sportul românesc.

„Acești copii ne-au dat o palmă. Poate ne trezim și ne apucăm odată de treabă!

E bine că sunt câțiva jucători care au plecat din România și s-au format în străinătate. Am observat că mulți suporteri, inclusiv din cei care ne susțineau pe noi (n.r. fanii Generației de Aur), susțin această echipă. 

Tot spectrul politic, de la putere până la opoziție, ar trebui să țină cont de această performanță”, a declarat Florin Prunea, la TV Digi Sport.

România U21 a fost eliminată în semifinale la EURO 2019 de Germania U21, 2-4. Anterior, în faza grupelor, terminase pe locul 1, învingând Croația U21 cu 4-1, Anglia U21 cu 4-2 și remizând cu Franța U21, 0-0. Totul despre turneu AICI!

Vezi și:

Editorial Geambașu: „Selecționerul așa-zisei naționale mari să urgenteze integrarea jucătorilor de la U21”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
158334234980480
Nelu Ghencea  •  02 Iulie 2019, 21:46

Mai "Oameni " ?!!!!!!!!!!! Cum Sa Ajunga Asta Sa Vorbeasca Cu 4 Clase ; Asa Meritam !!! Dupa Analfabeta De "Viorica ; - Mulge Vaca , Vaca Impunge "Viorica " ! Viorica Impunsca "Vaca "... Epilog : Ce-ai Facut Mai Viorica , Ti Se Stinge "Lumanarica "! ( N-Am Gasit Alta Rima , Sa Traiti ! ) Dragi Jurnalisti !!! Va Rog ! De Mai Scrieti De Oameni Ca Prunea , Plec Pe "Venus" . O Lege As Da : Teste "Psiho . , Cultura Generala , C.V. , Cu aplicatie De Viitor Pt. Dezvolatare , Proiecte Sociale Corespunzatoare , Cu O Comisie De Cei Care Au Facut " Dreptul " Pana in 45 De Ani .

chris_bu67
chris_bu67  •  02 Iulie 2019, 16:14

politicul unguresc investește în fotbalul secuiesc de noi din țară,oare mai este țara noastră?

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  02 Iulie 2019, 11:18

Prunea intra in PSD - ajungi ministru si faci treaba pentru fotbal ! AStia daca nu le iese ceva nu voteaza ! Este cazul deja sa intre Generatia de Aur si in Politica ...asa nu se mai poate !...nimic pentru sport in 30 de ani decat 2-3 stadioane ........cand se da la Bechtel miliarde de euro , s-au dat combinate, petrol de miliarde si alte resurse ce le avea Romania in Lume ! daca se dadea 1 % pentru sport eram locul 1 la Olimpiada ca in 1980 sau 1984 ! Propun 1 % din TVA sa mearga la Sport e foarte simplu ! O simpla ORDONANTA de GUVERN ! 1 % pentru Sport !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează