FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - SPANIA U21 0-3

Concluziile selecționerului Emil Săndoi, după eșecul categoric cu Spania U21: „Lipsă de personalitate! Cele mai proaste decizii”

Articol de - Publicat miercuri, 21 iunie 2023 23:57 / Actualizat joi, 22 iunie 2023 09:19

România U21 a început cu stângul EURO 2023. A pierdut drastic meciul cu Spania U21, 0-3, și e ultima în grupă.

  • Următorul meci al României are loc pe 24 iunie, contra Ucrainei U21, de la ora 19:00
  • Euro 2023 are loc în perioada 21 iunie - 8 iulie 2023 și va fi transmis de TVR 1 și liveTEXT pe GSP.ro
  • România și Georgia organizează competiția. Ghencea, Giulești, Cluj Arena și Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” sunt arenele pe care se vor juca meciurile din România
  • România face parte din grupa B. Adversare sunt Ucraina, Croația, Spania.

La finalul meciului, selecționerul Emil Săndoi a explicat ce l-a nemulțumit la jocul elevilor săi. 

Concluziile lui Emil Săndoi, după România U21 - Spania U21 

„Ne doream și ne așteptam la mai mult. Sunt puțin îngrijorat. Parcă am dus lipsă de personalitate. La primele două goluri am avut mingea în posesie, ne-am grăbit nejustificat. Parcă nu am avut control. De asta sunt puțin îngrijorat. Spania e o superechipă, dar dacă eram mai atenți... 

Din punct de vedere defensiv, ne-am organizat bine. Dar am luat golul de 1-0 pe un contraatac al nostru. Și la golul doi la fel, am avut mingea în posesie. Cred că a fost o presiune prea mare pe jucători. Sunt convins de asta. Poate a contat și că nu am avut meciuri oficiale. Îmi pare rău că a fost așa, îmi pare rău pentru jucători. A fost un duș rece. 

Dar acum trebuie să ridicăm moralul jucătorilor. Dar această teamă pe care am avut-o... Când mingea era la unii jucători, parcă s-au luat cele mai proaste decizii .Au fost multe pase greșite. Sunt puțin nemulțumit. Am făcut greșeli copilărești. În unele momente trebuia să ne demonstrăm valoarea”, a declarat Emil Săndoi la TVR.

Clasamentul din grupa României

 MeciuriGolaverajPuncte
1. Spania13-03
2. Ucraina12-03
3. Croația10-20
4. România10-30

Citește și: 

Mihai Popa, moment inedit în minutul 4 al duelului România U21 - Spania U21 » De ce a întârziat repunerea mingii

Ce îl sperie pe Mihai Stoica după eșecul cu Spania: „Sunt îngrijorat!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (27)
nicto
nicto  •  22 Iunie 2023, 17:25
Postat de golgol pe 22 Iunie 2023, 09:20

Comentariul asta e precum video ala cu Moș Craciun și prietenii sai de pe Youtube.. Sa va uitați dacă nu l ați văzut încă deși e demult... Adică te uiți la ce a declarat Sandoi, ai văzut meciul și începi sa razi ???????????? Eu acum nu înțeleg ceva, Sandoi e antrenorul și le a spus sa stea cu fundu în 16 m sau Sandoi, antrenorul le a spus, zburdati pe teren, manjilor, atacați, pasati, faceți pressing.. Ciudățenia mare e ca și la naționala mare și cea mica portarul nostru a văzut timp de vreo 70 minute numai funduri galbene la 16 m... Acum, o fi o strategie asta a noastră cred preluata din handbal.. Au văzut ca Dinamo n a fost primita în liga campionilor la handbal pt ca n aveau sala pt liga campionilor și au zis ăștia de la fotbal sa arate forului european de handbal ca uite, avem stadioane mari unde se poate juca și handbal.. E o, cum sa zic eu, coeziune emoțională, un protest subtil pt ca Dinamo de la handbal, din cauza ca nu a avut sala de nivel liga campionilor, n a fost primita la masa burtosilor bogați... Da, cred ca de asta naționalele de fotbal a României au stat pe linia de 16 m vreo 70 minute... Si or fi vorbit Edutu cu Sandoi la un pahar de socata.. Însă tactica asta a ajutat doar pe unul dintre ei, pe Edutu, noroc ca i a căzut mingea în cap lui Pușcaș.. Pana și Dzeu s o enervat când a văzut jocul naționalei mari și i a aruncat mingea în cap lui Pușcaș, de acolo a ajuns la un coleg de a lui Pușcaș și asta i o aruncat o înainte lui Mihăilă, ca altul n aveam și asta fuge..

e clar ca stokita a facut o singura strategie... elevii Edy si Sandel au notat, au aplicat..

mirstelistu
mirstelistu  •  22 Iunie 2023, 11:10

Despre impotenta lui ca antrenor nu a spuns nimic, asta e bum de popa nicidecum de antrenor

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  22 Iunie 2023, 10:14

La asa echipe naționale, asa antrenori ,fără reacție, tactica 0( zero) ,fricoși etc. ! Doar un exemplu din meciul cu Spania ; Ai văzut ca pe flancul stâng este " bulevard " tu pui fundas stânga și continui cu el pe amărâtul acela de 17 ani , sau și dacă nu ești expert vezi ca ei la atacuri fac cam aceiași schema ,vin cu atacuri pe flancuri ( ca- n varza ) și pur și simplu centrează înapoi în mijlocul careului ( unde este o oaza de libertate ) !? Și în loc sa se ascundă vin cu acuzații, și chiar cu ironii aleșii FRF ,Edy și Emy(l) !

Vezi toate comentariile (27)
Comentează