FOTBAL  »  NATIONALA  »  BRAZILIA

Ronaldo se retrage într-un amical contra României!

Ronaldo şi-a anunţat retragerea în cadrul unei conferinţe de presă. Meciul amical cu România va fi ultima apariţie a brazilianului ca jucător
Ronaldo şi-a anunţat retragerea în cadrul unei conferinţe de presă. Meciul amical cu România va fi ultima apariţie a brazilianului ca jucător

Articol de - Publicat miercuri, 02 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 02 martie 2011 14:32

Confederaţia braziliană a anunţat azi că cel mai bun marcator din istoria Mondialelor îi va înfrunta pe "tricolori" în amicalul de la Sao Paolo.


Selecţionata lui Răzvan Lucescu va avea onoarea de a evolua împotriva lui Ronaldo pe 7 iunie, pe stadionul "Pacaembu" din Sao Paolo. Potrivit O Globo, Confederaţia braziliană a confirmat că amicalul cu România va coincide cu partida de retragere din echipa naţională pentru atacantul de 34 de ani, care şi-a anunţat pe 14 februarie despărţirea de fotbal, printr-o emoţionantă conferinţă de presă.

Golgeter absolut al Cupei Mondiale, cu 15 reuşite, Ronnie a fost obligat să pună capăt unei cariere de 18 ani, din cauza tot mai deselor accidentări şi a faptului că nu putea slăbi. "Il Fenomeno" a mai explicat cu acelaşi prilej că suferea de hipotiroidie şi pentru a se trata avea nevoie de medicamente conţinînd substanţe considerate dopante.

Amicalul cu Brazilia se va disputa cu 4 zile înaintea celei de-a doua partide pe care România o va disputa în turneul din America de Sud. Pe 11 iunie, "tricolorii" vor înfrunta Columbia, probabil la Cali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
luciano86
luciano86  •  04 Martie 2011, 07:06

Adversar de vis pe Ronaldo la retragere... noi :)) :( Ma uit la meci doar ca e vorba de retragerea lui... poate am noroc sa vad un meci d'ala cu umilinta gen de la 10 in sus pt Brazilia :))

leoo_rapid
leoo_rapid  •  02 Martie 2011, 23:29

el vrea sa se retraga in fata suporterilor il doare in cot de adversar

ill7ven
ill7ven  •  02 Martie 2011, 22:47

daca joaca astia cu selectia nr. 70 poate scoatem un egal

Vezi toate comentariile (13)
Comentează