FOTBAL  »  NATIONALA  »  24 DE ZILE MAI SÎNT PÎNĂ LA EURO

S-a rupt Marica

Articol de , - Publicat miercuri, 14 mai 2008 00:00

 Atacantul Stuttgartului, Ciprian Marica, a suferit o leziune fibrilară la pulpă, dar medicul Pompiliu Popescu susţine că nu-i grav şi va merge la turneul final.

Marţi, 13 mai, a fost zi cu ghinion pentru Cipri­an Marica. “Tricolorul” s-a ac­ci­dentat la antrenamentul de ieri di­mineaţă al Stuttgartului. În cursul jocului-şcoală, atacantul de 22 de ani a primit o lovitură în pulpa dreaptă, nemaiputînd con­ti­nua. Imediat, clubul a anunţat pe site-ul său oficial că Marica a devenit indisponibil pentru ultimul meci, sîmbătă, cu Bielefeld.

Cît de gravă e accidentarea? Deşi nemţii vorbesc despre o rup­tură fibrilară, medicul “na­ţio­nalei”, Pompiliu Popescu, e optimist: “Marica a fost lovit cu genunchiul de un coechipier. Însă nu e vorba de o leziune serioasă. Va fi la Euro!”.

Recidivă pentru Marica

“Tricolorul” va lua, se pare, o pauză de cel mult două săptămîni. El a mai avut pro­bleme la pulpa dreaptă şi înaintea amicalului cu Rusia (3-0), din 26 martie. Atunci s-a lovit la un antrenament al Stut­tgartului premergător meciului cu Rostock, pe care l-a şi ratat. Cu toate astea, Ciprian s-a prezentat la lot şi a fost utilizat o repriză contra ruşilor, înscriind şi un gol.

3 goluri a marcat Marica pentru VfB în acest sezon, două în campionat, unul în Ligă

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
 •  14 Mai 2008, 12:03

ce pacat...acum o sa spuna ca a ratat euro din cauza accidentarii...cand de fapt e o panarama, a dat sub 5 goluri in germania si e mare fotbalist...vai de el nu are ce cauta la euro...

 •  14 Mai 2008, 11:19

Bah da multi prosti pe aici , Marica o jucat foarte bine la nationala, nu pot sa inteleg ce au toti cu el !!??

 •  14 Mai 2008, 10:45

nu ma bucur ca marica sa accidentat dar ar fi OK sa ramina acasa sa nu l ia la euro ca e FARZA saracu. nu tin cu DINAMO dar ar fi trebuit luat DANCIULESCU.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează