FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FINLANDA, JOI, 21:45, TVR1, GSP.RO

S-au dat deja 30.000! Lumea s-a îngrămădit la case şi a blocat site-ul bilete.frf.ro: stadionul se anunţă plin

Articol de , - Publicat miercuri, 07 octombrie 2015 00:00

15.000 de persoane au încercat să-şi achiziţioneze un tichet încă de la ora 11:00, cînd s-au pus în vînzare online. Cum preţul e de doar 20 de lei, cozile nu s-au rărit pînă la lăsarea serii.

Nebunie la casele de bilete ale Arenei Naţionale, dintre care una, cea dinspre bulevardul Basarabia, a rămas în funcţiune toată noaptea. Au fost cozi de zeci de metri încă de la deschiderea lor, iar valurile de oameni au continuat să vină pînă tîrziu în noapte (Detalii aici!).

Luni seară, după decizia favorabilă, a avut loc o primă şedinţă la FRF. Tipărirea biletelor a început la 3 dimineaţa, pentru ca, ieri, de la 8, "federalii" să se întîlnească înainte de conferinţa preşedintelui Burleanu.

S-au stabilit preţul unic, 20 lei, şi modalitatea de vînzare:

  • pe site-ul bilete.frf.ro, în sistem eTicket, bilet care, după cumpărare, trebuie scos la imprimantă, iar cumpărătorul se prezintă cu foaia la intrarea în stadion;
  • la casele Arenei Naţionale, începînd cu ora 14:00.

Preţ accesibil vs. casă închisă

Cum sistemul a fost "Primul venit, primul servit", au existat şi nemulţumiri între fani. Cei sosiţi mai tîrziu n-au găsit bilete în locuri avantajoase, deşi au stat şi cîteva ore la rînd.

Aseară, la închiderea ediţiei, FRF anunţase că s-au vîndut în jur de 20.000 bilete în doar 7 ore. Fără cele 10.000 rezervate suporterilor
din Arena fanilor. Au fost cozi pînă tîrziu în noapte, ajungîndu-se la 30.000 de tichete vîndute pînă dimineața.

Plusuri

  • Preţul accesibil, 20 de lei indiferent de poziţionare, tribună ori peluză
  • Posibilitatea de a achiziţiona bilete încă de ieri dimineaţa, "am lucrat toată noaptea", au punctat surse federale
  • 10.000 de tichete gratuite fanilor care au cumpărat un "bilet virtual" înainte ca decizia UEFA să fie cunoscută

Minusuri

  • Site-ul bilete.frf.ro nu a suportat cererea mare şi a căzut încă din start. "Am avut 15.000 de cereri încă din primele minute", e argumentul "federalilor"
  • Una dintre case a rămas închisă chiar şi după o oră
  • Bişniţari: primul dintre ei a fost prins după doar 23 de minute de la deschiderea caselor

TREI SUBIECTE FIERBINŢI

METROUL. Fără răspuns dinspre Metrorex

Ieri dimineaţă, Federaţia anunţase că s-au făcut demersurile necesare pentru prelungirea programului la metrou. Primul răspuns al Metrorex, venit în jurul prînzului, a fost că "nu am primit nici o cerere, deocamdată". Apoi, reprezentanţii companiei n-au mai oferit nici un semn pînă la închiderea ediţiei, deşi Gazeta a trimis şi o cerere oficială.

UNDE SE MAI VÎND BILETE. De azi, şi în 500 de magazine

Pentru că, pînă aseară, erau probleme cu site-ul bilete.frf.ro, tichetele continuau să fie disponibile la case, dintre care cea dinspre bulevardul Basarabia era deschisă nonstop. Vînzarea la celelalte se desfăşoară între orele 10:00-21:45, iar biletele sînt suplimentate periodic. În plus, de azi, tichetele pot fi achiziţionate şi din 500 de magazine din reţelele Inmedio și Germanos.

BILETE REZERVATE GRATIS. Tribuna Virtuală devine Fizică :)

Cei 10.000 de suporteri care îşi cumpăraseră bilete în aşa-zisa Arenă Virtuală, înainte să se ştie decizia UEFA, îşi pot confirma prezenţa pe stadion pînă mîine la ora 10:00. Ei vor primi biletele gratuit. Le-au fost rezervate locuri la tribuna a doua a stadionului.

CALCULELE CALIFICĂRII

România va juca pe 8 și 11 octombrie ultimele meciuri din preliminariile EURO 2016, cu Finlanda și Insulele Feroe. Iată mai jos programul + toate calculele calificării. 

8 octombrie
România - Finlanda
Ungaria - Insulele Feroe
Irlanda de Nord - Grecia

11 octombrie
Insulele Feroe - România
Finlanda - Irlanda de Nord
Grecia - Ungaria

 CLASAMENT

1. Irlanda de Nord 17p
2. România 16p
3. Ungaria 13p
4. Finlanda 10p
5. Ins. Feroe 6p
6. Grecia 3p

CUM NE CALIFICĂM:

Batem în ambele meciuri sau scoatem 4 puncte din cele două partide şi avem locul la Euro 2016.

SAU

Dacă ungurii pierd una dintre partide, cum ar fi în ultima etapă, cu Grecia, ne mai trebuie un singur punct!

CUM NE CALIFICĂM DIN ETAPA URMĂTOARE:

Batem Finlanda, iar Ungaria se încurcă acasă cu Feroe. Puţin probabil, totuşi. Aşa că totul se va decide, probabil, în ultima etapă, în Feroe.

CUM PIERDEM CALIFICAREA:

Cel mai plauzibil scenariu negru ar fi să terminăm la egalitate de puncte cu maghiarii. Se poate întîmpla asta dacă pierdem un meci, învingem în celălalt, iar ungurii scot 6 puncte.

NE CALIFICĂM LA EGALITATE!

În cazul în care România învinge într-un singur meci, Irlanda de Nord face două egaluri pînă la sfîrşit, iar Ungaria bate tot, tripleta va încheia grupa cu 19 puncte. Puţin plauzibil, totuşi. Se face un clasament în trei, iar noi sîntem avantajaţi:

1. România 6p
2. Irl. de Nord 5p
3. Ungaria 3p

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
nesta18
nesta18  •  07 Octombrie 2015, 10:12

Dupa ce mi-au zis tranzactie reusita pe site,mi-au trimis mail de confirmare,iar dupa 1 ora mi-au trimis alt mail prin care ma anunta ca tranzactia a esuat :)) A mai patit careva asa?Mi se pare bataie de joc...

nausea
nausea  •  07 Octombrie 2015, 09:54

Dar biletele comandate online cand ajung? "Stimate Client, multumim pentru e-mail-ul transmis. Momentan, datorita solicitarilor foarte multe trimise pe adresa de e-mail a Bilete.ro raspunsul echipei noastre va sosi intarziat. Va multumim pentru intelegere, Echipa Bilete.ro" Oare ajung pana la ora meciului??

dl.axinte
dl.axinte  •  07 Octombrie 2015, 09:10

Se anunta ploi torentiale la ora meciului, asa ca atentie la viituri oameni buni !Luati-va cu voi barci si alimente in caz ca autoritatile vor interveni ca de obicei cu intarziere !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează