FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

S-au înţeles să rezilieze contractul » Răzvan Burleanu şi Adalbert Kassai au căzut la pace

Articol de - Publicat miercuri, 30 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 29 iulie 2014 20:03

După mai mult de patru luni în care a fost în concediu, fostul secretar general din "era Sandu" pleacă de la Casa Fotbalului. Surse federale susţin că va mai fi totuşi plătit pînă la finalul anului


Telenovela Kassai s-a încheiat în urma unei noi vizite la Casa Fotbalului pe care Adalbert a făcut-o în urmă cu cîteva zile. Apărută la nivel de zvon prin Federaţie, preşedintele Răzvan Burleanu preferînd să nu ofere detalii presei, informaţia că cei doi s-au înţeles asupra condiţiilor de despărţire a fost confirmată ieri chiar de fostul secretar general.

Relaţia dintre ei era extrem de tensionată după ce, imediat ce a fost ales, pe 5 martie, Burleanu îi ceruse public demisia. De atunci, Kassai a tot tras de timp, intrînd în concediu de odihnă, zile libere, prelungite apoi cu un concediu medical!

Salarii compensatorii
Conform lui Răzvan Burleanu, iniţial, Adalbert Kassai (63 de ani) i-a transmis noului preşedinte FRF, prin intermediari, că vrea "salariul pe trei ani ca să plece de la Casa Fotbalului, dar e imposibil, în primul rînd pentru că mai avea doar doi ani pînă la pensie".

Cu toate că păreau că se află pe poziţii ireconciliabile, Burleanu şi Kassai au ajuns finalmente la un acord. Surse federale au dezvăluit că fostul colaborator al lui Mircea Sandu a renunţat la contractul pe termen nelimitat, în schimb urmînd să fie plătit pînă la finalul acestui an.

"N-am vrut ţigănie!"
Ca de obicei, Adalbert Kassai a răspuns abrupt la telefon: "Da, cine e?!". Aflînd că este căutat de Gazetă a continuat: "Da, care-i treaba? Sînt bine, sănătos, nu vă faceţi griji!". A acceptat să vorbească despre acordul cu Burleanu: "Da, m-am întîlnit cu preşedintele. N-a fost un compromis, ci o înţelegere pe baza contractului-cadru pe care îl aveam cu Federaţia. Nu pot să comentez în ce condiţii ne-am înţeles. N-am vrut ţigănie şi nici n-am luat cît s-a spus înainte. Întrebaţi-i pe cei de la Federaţie în ce condiţii ne-am înţeles. Gata, la revedere!".


"Este exclus, cel puţin anul acesta, să mă mai întorc în fotbal. Nici ca observator, nici la Ligă. Pe viitor, nu ştiu, vom vedea"
Adalbert Kassai, fost secretar general FRF

"Burleanu e băiat deştept, i-a dat ceva compensaţii lui Kassai şi gata! Normal, după ce l-a «slugărit» atîţia ani pe Mircea Sandu. Ar fi meritat o altfel de ieşire din fotbal"
Dumitru Dragomir, ex-preşedinte LPF

20.000 de lei era salariul lunar al lui Kasai la FRF, unde a ocupat funcţia de secretar general


Mihalache dă FRF în judecată
Nu în aceeaşi situaţie se află Dumitru Mihalache, fostul director general şi şef de proiect pentru CE 2020 de la FRF. "Am auzit că Adalbert Kassai a ajuns la un acord cu Burleanu. La el era altă situaţie, eu am fost concediat pentru că postul meu a fost desfiinţat. Aşa mi s-a motivat. Am aşteptat să treacă cele 45 de zile de la demitere, iar săptămîna viitoare voi începe demersurile pentru a da în judecată FRF. Aveam un contract pe termen nelimitat, după 18 ani în Federaţie. O să cer să-mi fie plătite toate salariile din momentul în care am fost dat afară pînă la finalul procesului. Dacă pierd, normal că nu voi lua nimic".


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
khal_37
khal_37  •  30 Iulie 2014, 14:42
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

://www.romanialibera.ro/special/investigatii/bolnavii-de-la-balaceanca-umbla-goi-prin-spitalmanagerii-cumpara-alimente-la-suprapretvideo-cu-camera-ascunsa310467

khal_37
khal_37  •  30 Iulie 2014, 14:31

"N-am vrut ţigănie!"..noi cand folosim aceasta expresie vine automat banata. Sa intelegem ca voi jurnalistii lui arici pogonici aveti voie...iar noi cei care va platim salariile nu? Voi sunteti precum popa bre....

jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  30 Iulie 2014, 11:32
Postat de rossonero.bucharest pe 30 Iulie 2014, 10:21

ROSSONERO echipa din Viitorul S.S. inseamna Sportu Studentesc acolo unde Hagi a jucat restu RO e Romania de doua ori, iar ONE e 1 capitala. Sa joace doar in ROSU si NEGRU in tricouri cu dungi orizontale ca Flamengo si nationala Germaniei. "ROSSONERO BUCHAREST" Bucuresti asta e denumirea totala

De S.S. - ar fi nevoie. Nu mi-ai spus ce-ai făcut cu schimbarea denumirii RrOMÂNIEI.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează