FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BOSNIA, VINERI, 21:00, TVR ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

S-au vîndut deja 3.000 de bilete pentru Bosnia » Se rupe Giuleştiul

Articol de - Publicat miercuri, 01 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2011 07:18

Ieri s-au epuizat tichetele la tribuna I pentru meciul care înseamnă revenirea "naţionalei" în Bucureşti, după aproape doi ani. Preţurile relativ mici şi prezenţa lui Răzvan pe bancă atrag fanii la stadion

Ieri dimineaţă, puţin după ora 10, cincizeci de oameni aşteptau în faţa stadionului Giuleşti. Majoritatea studenţi şi elevi, dar şi cîţiva bărbaţi trecuţi de vîrsta a doua formaseră o coadă la ieşirea din magazinul clubului rapidist. O căldură tiranică le chinuia aşteptarea: FRF anunţase pe site că biletele pentru meciul cu Bosnia se vor vinde începînd cu ora 09:00. Mai mult, oamenii aflaseră că şi luni după-amiază se puseseră în vînzare 2.000 de bilete, fără să se anunţe din timp.

"Zici că joacă Mircea Lucescu, nu Răzvan!"
Jenaţi de situaţie, vînzătorii de la fan shop-ul giuleştean îşi fac de lucru sub privirile suporterilor. Un microbist mai hîtru îi ia la rost: "Hai, tată, mai repede cu biletele! Ce tot mai pregătiţi? Zici că joacă Mircea Lucescu, nu echipa lui Răzvan!". Rîsetele se rostogolesc spre secretariatul încuiat al clubului.

În cele din urmă, un "mesager" bagă capul pe uşă şi anunţă sentinţa: "Băi, gata! Daţi drumul la bilete! Cîte trei de om la tribunele I şi a II-a! La peluză, cîte vor!" Oamenii rămîn blocaţi. "Sînteţi nebuni? După ce că nu vine nimeni, începeţi cu de-astea?" "Mesagerul" dispare încurcat. "E meciul vieţii", oftează ironic un rapidist.

Haz de necaz la coadă la bilete
Cătălin, 23 de ani, face parte din galeria dinamovistă. "O să fim vreo treizeci cu Bosnia, cui îi mai arde?", mărturiseşte privind uimit o pensionară care aranjează în portofel două bilete la tribuna I şi spune parcă scuzîndu-se: "Vin cu soţul. Nu mi se par scumpe, doar joacă România! Păcat că nu prea mai cîştigăm".

Cumpărătorii primesc şi un pliant despre imnurile României şi Bosniei. Fiecare se chinuie să descopere, în soarele aprig, înţelesul rîndurilor: "Imnul înseamnă dăruire, astfel zămislirea dăruindu-se divinaţiei, înseamnă voinţa alegerii în cunoştinţă ca o adiere venită de niciunde şi de oriunde" :) Un taximetrist destinde atmosfera: "E corect, de niciunde şi de oriunde, cum jucăm noi!".

Mai sînt 6.000
Ieri, în jurul prînzului, cele 200 de bilete la tribuna I s-au epuizat. Tichetele se vînd numai la stadionul Giuleşti, zilnic între 09:00 şi 18:00. Vineri, dacă vor mai exista tichete disponibile, programul va fi prelungit cu o oră. Preţul unui bilet este de 20 de lei la tribuna a II-a şi 15 lei la peluză. Bosniacii au primit, conform protocolului, 760 de bilete.

"Naţionala" uneşte galeriile
Liderii galeriei rapidiste susţin că fiecare suporter îşi poate achiziţiona individual bilete pentru meciul de vineri, neexistînd varianta biletelor repartizate pentru galerii: "Ne vom face datoria faţă de naţională nu doar pentru că selecţionar este Răzvan. Aşteptăm întăriri din toate părţile, inclusiv stelişti şi dinamovişti, pentru că e vorba de echipa tuturor românilor".

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  03 Iunie 2011, 09:03

ROMANIA - BOSNIA -> 2/x.

submarina
submarina  •  01 Iunie 2011, 09:48

Succes Romania!!!

timisoara2
timisoara2  •  01 Iunie 2011, 09:35

Cei asa mare performanta 3000 bilete ? In Timisoara cand a jucat nationala s-au vandut 30.000 bilete !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează