FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - CHILE 3-2

Să plece Daum sau nu? Avem rezultatele sondajului independent cerut de selecționer după meciul cu Chile » Neamțul s-a comparat cu Halep

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iunie 2017 10:22

România s-a impus aseară în fața naționalei statului Chile, 3-2, după ce la pauză a fost condusă cu 2-1. 

În interviul de la finalul meciului, întrebat din nou despre o eventuală demisie, Daum a răspuns că nu se gândește să plece de la națională și că mizează pe sprijinul publicului. 

"- Rămâneți și pentru campania viitoare, Euro 2020?
- E o întrebare de tipul celor dacă îmi dau demisia?

- OK, reformulez. Până când aveți contract?
- Nu am nevoie de niciun contract. Trebuie să lucrăm pentru viitor. Eu am văzut cu Chile că publicul a fost alături de mine și de "națională", iar jurnaliștii vor scrie asta dacă sunt corecți!

11.000de oameni au fost aseară pe Cluj Arena, stadion cu o capacitate maximă de 29.000 de locuri


- Ați văzut că în sondaje, pe net, majoritatea fanilor vă vor plecat. Credeți că jurnaliștii vor război?
- Ieri a fost pentru prima oară când m-am enervat. Cine a făcut acele sondaje? Sunt site-uri independente? Am văzut o grămadă de comentarii negative în presă și despre Simona Halep, deși fata a făcut un lucru senzațional."

79 la sută ANTi Daum în sondajul gsp.ro!

Într-un sondaj GSP.RO, început după meciul cu Polonia și în care se poate vota în continuare pe site, peste 40.000 de cititori au răspuns până acum la întrebarea "Ar trebui să-și dea demisia Christoph Daum?". 

Dintre aceștia, 31.435, reprezentând 79% dintre respondenți, vor ca selecționerul să plece. Doar 8.574 mai au încredere în antrenorul neamț și doresc ca acesta să continue pe banca "tricolorilor".

 daum
FOTO: Așa arată sondajul după meciul România - Chile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
capablanca
capablanca  •  14 Iunie 2017, 19:50

Schimbarea lui Daum, fara rost. Ar trebui schimbati jucatorii, dar n-ai cu cine. Trebuie spus adevarul in fata: nivelul fotbalistilor este extrem de scazut. Romania e slaba din cauza jucatorilor in proportie de 99%. 10 de Mourinho la nationala si tot n-am avea rezultate. Sa fim seriosi si obiectivi.

88gore88
88gore88  •  14 Iunie 2017, 16:16

Ce nu stie Daum e ca din cei 40.000 de votanti de fapt sunt doar 50 de persoane si multiconturile lor...:)))

haideusicfr
haideusicfr  •  14 Iunie 2017, 16:00
Postat de haideusicfr pe 14 Iunie 2017, 15:50

Manipulanti odiosi!

Sondajul "cerut" de Daum dupa meci e aici pe GSP de o saptamana. Iar asa zisii "fani" sunt cititorii GSP. Care multi dintre ei cad victima manipularii de pe gazeta. Rezulta o lipsa totala de profesionalism , de fair play ,remarcate de altfel si de selectioner.Imi pare rau ,asta e situatia.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează