FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Săgeți către Daum și din partea ultimului selecționer: "Bâjbâie, nu cunoaște fiecare jucător"

Articol de GSP - Publicat joi, 31 august 2017 13:29

Anghel Iordănescu intră și el pe lista contestatarilor lui Christoph Daum. Îl vede pe neamț depășit de situație, asta pentru că nu știe suficient de multe lucruri despre fotbaliștii români. Îi vedea mult mai potriviți pentru postul de selecționer pe Gică Hagi sau Viorel Moldovan. 

"Cel care conduce naţionala bâjbâie, nu cunoaşte fiecare jucător în parte. E greu pentru un selecţioner ca în câteva zile de convocare să schimbe sistemul, sa pună pe fiecare unde îi e locul cât timp nu ştie prea bine ce reprezintă fiecare jucător.
Daum a făcut câteva greşeli incă din startul calificarilor.

Echipa noastră are nevoie de continuitate la aceste turnee finale, măcar să mergem acolo. Asta n-a înţeles Daum, acum ne garantează calificarea la Euro, dar el a fost adus să califice naţionala la Campionatul Mondial.

Eu nu îi cer demisia lui Daum, dacă a fost adus să îl lăsăm până la sfârşitul mandatului şi să tragem linie. Burleanu a procedat corect când a zis că vom discuta după calificări.

Nu susţin însă dorinţa lui Daum de a continua şi faptul că a garantat calificarea, cum nu sunt de acord cu numirea unor antrenori care se autopropun la naţională", a declarat Iordănescu la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
sexilian
sexilian  •  31 August 2017, 15:27

CASCHETA, bine le zici parca citesti,declaratie de curaj si de inalt nivel profesional..........

Vezi toate comentariile (1)
Comentează