FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - ANGLIA U21 0-0

Săndoi: "Îmi felicit jucătorii pentru joc. Nu ştiu dacă voi continua pe banca echipei"

gardos
gardos

Articol de GSP - Publicat marti, 12 octombrie 2010 00:00

Antrenorul selecţionatei U21, Emil Săndoi, îşi felicită elevii pentru meciul făcut şi spune că nu ştie dacă va continua pe banca echipei de tineret.

 

"Este un rezultat dureros şi nedrept. Golul pe care l-am primit în Anglia a schimbat totul.

Cred că ne-am ridicat la valoarea adversarului, ne-am creat situaţii de gol, dar din păcate nu am reuşit să le finalizăm. Băieţii au dat dovadă de un devotament ieşit din comun şi au făcut un efort fantastic.

Voi avea o discuţie cu conducerea Federaţiei şi vom vedea dacă voi continua", a spus Săndoi.

 

Închizătorul Stelei, Florin Gardoş, a spus că echipa Angliei nu a fost superioară României şi doar norocul a făcut ca ei să meargă mai departe, la Campionatul European.

"Am avut cîteva ocazii şi spre final am trecut peste faza de construcţie şi am aruncat mingi în faţă.

Este o tristeţe enormă, ne doream foarte mult să ajungem la Campionatul European. Anglia nu a fost peste noi, au avut mai mult noroc", a spus Gardoş la TVR.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (15)
hofer
hofer  •  12 Octombrie 2010, 19:19

Nu inteleg criticile la adresa lu Sandoi . Ce a facut gresit?, nu se poate si cu lauda, de ce numai cu critica ? Mare greseala faceti!

hofer
hofer  •  12 Octombrie 2010, 19:15

Ar fi mare pacat, trebuie sa continuati. Salutari din Stuttgart

parola30
parola30  •  12 Octombrie 2010, 19:12

desi sunt stelist mi as dori pe andone in locul lui sandoi!eu il vad ma atasat de jucatori in special de cei tineri si cred ca ar face fata 100%

Vezi toate comentariile (15)
Comentează