FOTBAL  »  NATIONALA  »  CINE JOACĂ PE NAŢIONAL ARENA?

Sandu: "Ionuţ, nu ţi-a zis Borcea că vrea să joace pe Naţional? Tu doar eşti dinamovist", Lupescu: "Dinamovist comunist!"

Lupescu Sandu
Lupescu Sandu

Articol de - Publicat marti, 25 ianuarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 25 ianuarie 2011 19:14

Mircea Sandu şi Ionuţ Lupescu au avut un dialog interesant consfătuirea zonală de la Tg. Jiu, dar au vorbit şi despre Stadionul Naţional şi cine va beneficia de acesta

 

Sandu:La Bucureşti va fi un stadion de cinci stele, echipa naţională va juca acolo, echipele româneşti vor juca acolo, poate mai puţin Steaua. Dinamo vrea să joace în campionat acolo, poate ştie Ionuţ că eşti dinamovist. Nu ştii? Nu ţi-a spus Borcea?
Lupescu: Eu sunt dinamovist comunist.
Sandu: Adică tu eşti dinamovist adevărat!

Apoi Sandu a spus ce strategie trebuie să adopte Primăria Capitalei: "Chiria trebuie negociată. Dacă Primăria face o chirie foarte mare atunci stadionul va fi gol. Trebuie să se ajungă la un nivel echilibrat. Dacă ai 20 sau 25 de mii de spectatori, înmulţeşti cu 5 euro înseamnă vreo 100 de mii care poţi da 20% chirie pentru stadion.

În august inaugurăm cu Argentina, în septembrie jucăm cu Franţa. Pentru ce plătim 1,5 milioane de euro dacă nu vin cu prima echipă? Ionuţ a negociat, sunt în contract prevăzuţi toţi jucătorii mari ai Argentinei. Dacă Doamne fereşte se accidentează vreunul trebuie să ne facă dovada accidentului", a completat Sandu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  25 Ianuarie 2011, 20:27

Da, trebuie sa fie gratuit stadionul dar numai cand joaca Dinamo. In felul asta o sa vina toti fanii dinamo din tara si o sa fie stadionul plin. Oare cum vor sta cei 99 de spartani pe toate acele scaune? Oare au loc?

legoolas
legoolas  •  25 Ianuarie 2011, 18:27

dece zici asta? Conteaza pe ce stadion joci ? daca esti echipa buna,te califici si de pe stadionul Frecateiilor din deal...

weissburgund
weissburgund  •  25 Ianuarie 2011, 17:09

aceste mari nenorociri ale fotbalului romanesc cand vor dispare/ cu tot dinamo, steaua si restul clonelor comuniste in spate.../ va rugam, plecati, definitiv, din vietile noastre

Vezi toate comentariile (13)
Comentează